O veste buna face turul Romaniei:  O centrala nucleara mai mica decat o magazie pentru unelte de gradina, dar capabila sa asigure energia pentru 20.000 de locuinte, va fi de vanzare peste cinci ani, iar Romania ar fi prima tara in care va fi instalata, sustine cotidianul britanic The Guardian. Centrala a fost conceputa de oamenii de stiinta de la Los Alamos, laboratoarele guvernamentale americane care au dezvoltat si prima bomba atomica. O astfel de centrala va costa aproape 25 de milioane de dolari. La o comunitate de 10.000 de locuinte, ar reveni de plata 2.500 de dolari de fiecare camin, un pret convenabil, mai ales ca energia va costa 10 centi pe watt.

Oamenii nu se gandesc deloc ca aici e vorba de Romania.

Intrebarea este: ce se intampla cand se imbata personalul si apasa pe toate butoanele? Rezista centrala la vibratiile produse de manelele la maximum? Panoul de control rezista la tocuri, cand o dansa fetele pe mese?

(!) Video review A20e - apasă play 😉

Oare care este puterea totala a centralei in caz de explozie? Demoleaza doar cele 20.000 de apartamente pe care le alimenteaza sau mai mult?

Deja am cateva propuneri privind locatia in care sa fie instalata centrala nucleara…

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.