O aplicație dezvoltată de români a luat Marele Premiu la Salonul de invenții de la Geneva. Aplicația de înregistrare și streaming video iRewind, a fost denumită acum On Air Camera, dar e vorba de același sistem.  De asemenea, un alt inventator român a luat premiu la Geneva, cel care a inventat un dispozitiv care reduce consumul de benzină, invenție care la noi a adus doar la un val de spam și țepe date necunoscătorilor.

irewind geneva 2014

Tehnologia iRewind a fost dezvoltată într-un centru de cercetări pus la punct de românul care a luat de două ori marele premiu la Salonul de la Geneva, Mircea Tudor. Dacă am înțeles corect, o firmă elvețiană a cumpărat tehnologia iRewind și pantentele deținute de inventatori.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Inventatorul român Corneliu Birtok-Băneasa, care a inventat un dispozitiv care permite reducerea consumului de benzină, a primit medalia de aur și un premiu special din partea investitorilor din Hong Kong. El reușește o reducere a consumului de 7% și creșterea puterii motorului.

 

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!