Faptul ca afisezi codul Trafic.ro pe site nu inseamna ca vei afla vreodata adevarul despre traficul realizat pe site-ul tau. Este totul o inventie mare si frumoasa, buna de fraierit webmasteri si perfecta pentru a castiga PR7 datorita link-urilor. Dar atat. Tot respectul pentru creatorii Trafic.ro si cred ca la inceput chiar functiona, dar s-a transformat intr-o magaoaie mult prea mare pentru Romania. Cred ca serverele Trafic.ro nu functioneaza niciodata 99%, iar TOATE cifrele sunt pur si simplu estimate LA NIMEREALA. Si sa va spun ultima intamplare.

Aseara cand m-am culcat, la ora 23, pe PCForum erau 2.400 de vizitatori si cam 2x afisari. Pe Okey.ro erau 5.700 de vizitatori si peste 10.000 de afisari. Si ce gasesc dis de dimineata la ora 9-00? Ca au fost 2.000 ieri pe PCForum si ca pe OKey ar fi fost 4.700. Si EXACT asa se intampla cu toate site-urile din Trafic. Cifrele sunt din BURTA. Nici nu mai aduc in discutie Google Analytics pentru ca am vazut deja raspunsurile Trafic.ro. Nu sa mai reuseasca nimeni sa ma convinga ca nu este asa.

De ce mai avem inca Trafic pe site? Pai in primul rand pentru managerii de marketing, cei care dau banii de reclama luand in seama cifrele Trafic. In al doilea rand, pentru a demonstra ca, desi SE SCADE ARTIFICIAL traficul pe site-urile competitoare, suntem tot in top.  Si in al treilea rand, ca sa ne distram cu cifrele aratate de sistem….