V-am mai povestit de amenajarea terenului viran din spatele blocului, care a durat cam 10 luni, timp in care pickamerele s-au folosit de la 7-00 am pina la 10-00 am, apoi pauza. Acum s-a asfaltat si s-au trasat locurile, iar pe usa am gasit o minunata invitatie la “Serviciul Parcari sector 3”.

Ziua 1. Coada de vreo 10 persoane. Ajung la birou. Acte pe acte, cereri, mers la Registratura, luat numar de inregistrare, drum la xerox. Revin la birou. Nu stiam ce loc e mai aproape de scara blocului. Veniti alta data.

Ziua 2. Le dau locul precis, e liber. Nu se poate incepe lucrarea pentru ca s-a revendicat o parcela de teren si s-au blocat lucrarile. Veniti alta data.

Unboxing Note 10+ Apasă play:

Ziua 3. A fost program pina la 12, nu mai era nimeni cand am ajuns. Stiu refrenul, vin alta data.

Ziua 4. Este totul ok, dar nu ne merg computerele acum. Veniti alta data.

Ziua 5. Ce numar de inregistrare aveti la cerere? Nu stiu. Cereti la Registratura. Merg acolo: nu aveti niciun numar. Cum doamna, acu 2 saptamani era. Ei bine nu este. Faceti alta cerere. Bine. Fac inca o cerere. Mergeti la xerox iar. Aici inchis. Ne pare rau nu se poate fara Xerox. E o afacere particulara, vin cand vor ei. Ma intorc la ghiseu: tanti e a cincea oara cand vin. Ma pregateam sa intreb unde e sefu al mare. Tipa vede in privirea mea lucirea specifica ucigasilor in serie si isi schimba atitudinea.

Uite avem noi niste formulare pe aici, completeaza-le repede. Uite ca face o colega xeroxuri si fara sa fie deschis la Xerox. Gata actele, mergeti sa platiti. Mai treceti pe la noi si anul viitor.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.