Celebrul vaccin Gardasil, vaccinul anti-cancer care poate salva o generatie intreaga de la boli letale, precum cancerul de col uterin sau cancerele cervicale, care blocheaza tulpini de papiloma-virusi (HPV), care in mod sigur dau si alte afectiuni, s-ar putea face din nou gratuit din toamna. Poate ca organizatorii si producatorii vaccinului au invatat ceva din esecul rasunator de anul trecut. Asta e concluzia discutiei de la WebClub. Cred.

Discutia despre responsabilitate trebuie continuata, atat media traditionala, cat si new media neaga cu vehementa orice responsabilitate cand vine vorba de a raspandi informatii false. Pe baza unor informatii false care au circulat si in media si in new media s-a incheiat campania de anul trecut cu un fiasco.

De la un tratament salvator s-a ajuns la o conspiratie mondiala, ma mir ca oamenii s-au oprit cu fantezia la faptul ca ar produce infertilitate si ca nu a zis nimeni ca vaccinul va transforma toate fetele in sclavele cuiva. Eventual ale directorului firmei producatoare. Ma mir ca nu a declarat nimeni ca Gardasil ar fi facut in laboratoarele alea unde americanii colaboreaza cu extraterestrii pentru a grabi instalarea noii ordini mondiale.

ads