Celebrul vaccin Gardasil, vaccinul anti-cancer care poate salva o generatie intreaga de la boli letale, precum cancerul de col uterin sau cancerele cervicale, care blocheaza tulpini de papiloma-virusi (HPV), care in mod sigur dau si alte afectiuni, s-ar putea face din nou gratuit din toamna. Poate ca organizatorii si producatorii vaccinului au invatat ceva din esecul rasunator de anul trecut. Asta e concluzia discutiei de la WebClub. Cred.

Discutia despre responsabilitate trebuie continuata, atat media traditionala, cat si new media neaga cu vehementa orice responsabilitate cand vine vorba de a raspandi informatii false. Pe baza unor informatii false care au circulat si in media si in new media s-a incheiat campania de anul trecut cu un fiasco.

De la un tratament salvator s-a ajuns la o conspiratie mondiala, ma mir ca oamenii s-au oprit cu fantezia la faptul ca ar produce infertilitate si ca nu a zis nimeni ca vaccinul va transforma toate fetele in sclavele cuiva. Eventual ale directorului firmei producatoare. Ma mir ca nu a declarat nimeni ca Gardasil ar fi facut in laboratoarele alea unde americanii colaboreaza cu extraterestrii pentru a grabi instalarea noii ordini mondiale.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.