Am testat un nou aspirator vertical Samsung, mai exact Bespoke Jet One Complete Extra. Este din noua generație, cu mai multe accesorii și autonomie mai mare decât Samsung Jet 90.

Bespoke Jet One Complete Extra

Pro și contra Samsung Bespoke Jet One

Avantaje:

  • ușor și comod de instalat;
  • stația de golire ușurează interacțiunea;
  • vine cu două baterii din start;
  • putere mare de absorție;

Dezavantaje:

  • prețul rămâne foarte mare;
  • cutia completă este foarte grea;

Detalii tehnice Samsung Bespoke Jet One

Consum maxim de energie: 580 W
Putere de aspirare: 210 W
Nivel zgomot: 86 dBA
Capacitate colectare praf: 0.5 L
Consum maxim al stației: 1400 W
Capacitate sac stație: 2.0 L
Greutate aspirator: 2.5 kg
Greutate stație: 6.7 kg
Greutate cutie: 19.7 kg
Dimensiuni stație: 250x1000x210 mm
Dimensiuni aspirator: 300x300x850
Baterie: detașabilă, reîncărcabilă, li-ion
Preț: 3.799,00 lei

Dă nota ta înainte de a merge mai departe:

Acordă nota ta:
[Total: 6 Media: 4]

Impresii după testare

Se pare că aspiratoarele verticale sunt tot mai la modă. Înțeleg, e nasol să tragi după tine ditamai produsul legat de o priză. Așa este mai simplu, ai un dispozitiv simplu, puternic, fără fire. Este mai SF, mai comod și îți faci treaba mai cu drag.

Da, rămân niște limitări. Nu vă așteptați la un astfel de dispozitiv să tragă cu foarte mare putere, precum unul clasic. Aspiră praful, frimiturile de pe jos și alte asemenea, fără probleme. Dar dacă aveți covor, e nevoie de peria rotativă pentru eficiență. Din fericire vine cu multe accesorii suplimentare deja incluse în cutie. Fiind un dispozitiv compact, rezervorul său are doar jumătate de litru. Trebuie dus la stație pentru golire, acolo este aspirat complet, iar reziduurile se duc în sacul stației.

Din fericire vine cu două baterii, așa că atunci când se termină cea în uz, puteți schimba rapid cu cea încărcată. Astfel are on autonomie maximă de 120 de minute. Sistemul de filtrare în mai multe straturi captează 99,999% din particule. Reduce astfel nu doar praful, ci și alergenii din cameră.

E complicat pentru cineva la prima vedere. Cutia care ajunge acasă are 20 de kilograme. Însă odată instalat, aspiratorul este ușor de folosit. Este suficient de intuitiv să nu aveți nevoie de vreun specialist. Piesele se montează și se scot ușor. Stația trebuie doar pusă în priză și se poate utiliza. Doar să aveți grijă când se umple sacul ei și trebuie schimbat.

Aspiratorul este comod de ținut în mână și destul de ușor. Nu am obosit nici după jumătate de oră. Este ideal să scapi de firul de la aspirator care se încurcă peste tot. Nu ocupă prea mult loc, dar tot este destul de aiurea să ai stația aia undeva prin casă. Nu arată rău, însă ocupă loc. Mi-a plăcut varietatea mare de capete care pot fi utilizate. Chiar ajungi să aspiri peste tot, nu doar pe jos, ci și pe rafturi printre cărți și alte obiecte.

Concluzii

Samsung Bespoke Jet One Complete Extra mi-a lăsat o impresie pozitivă. Mi-a plăcut că este relativ ușor de instalat. Se poate utiliza intuitiv, fără vreun specialist care să vă explice detalii. Dar cutia care vine este foarte grea. Stația specială ocupă loc în living. Deci rămân câteva semne de întrebare.

Galerie foto