A ajuns la mine Samsung Galaxy A8 (2018), un telefon nou care abia a fost lansat în România, chiar dacă are un preț măricel. Așa că dați un play și distrați-vă cu acest video.
Apropo, dați și voi un subscribe pe Youtube și dacă aveți întrebări despre acest model, le aștept, fie în comentarii aici, fie pe Youtube. UPDATE:
– citește review Samsung Galaxy A8 (2018) + video ->>


Să-mi dați un scurt feedback și privind clipul, ce n-am făcut bine, ce să schimb…

Câteva păreri privind Samsung Galaxy A8 (2018):

  • Telefonul este bine realizat, premium – arată excelent, îmi place ecranul mare, cu margini subțiri, lateralele cu aspect metalic, spatele este relativ ok. Nu alunecă deloc din mână, nu este nici prea mic, nici prea mare, are dotări relativ bune;
  • Procesorul nou este ok, are performanțe mai bune decât orice model mid-range de pînă acum, nu ai lag în interfață sau aplicații, totul este ok;
  • Camera foto de pe spate pare foarte bună, iar camera foto duală pentru selfie este decentă. Are și efecte seciale care vor fi apreciate de pasionații de selfie-uri;
  • Vine cu Android 7.1.1, ceea ce este un pic dezamăgitor. Samsung promite mereu actualizări, dar eu folosesc S8+ și nici acum nu a venit actualizarea la Oreo. Deci o actualizare la Android 8.0 Oreo va veni târziu.
  • Senzorul de amprentă este, în sfârșit, poziționat corect pe spate, la jumătatea distanței și sub cameră. Nu mai apeși pe lentilă din greșeală. Testez zilele următoare senzorul și revin cu un review complet al acestui model.
  • Nu am testat încă autonomia, teoretic ar trebui să fie unul dintre punctele forte ale acestui model. Bateria este relativ mare, 3.000 mAh și procesorul este suficient de economic să dureze mai mult de 12 ore. Cel puțin asta e prima impresie, revin cu informații.
  • Problema cea mai mare rămâne prețul, la nivelul actual de 2300/2400 lei concurează cu multe flagship-uri de anul trecut. Din anii trecuți aș putea spune, pentru că poți lua chiar Calaxy S7 Edge la preț mai bun, dar și multe alte modele. Nokia 8, Huawei P10 și altele. Nu știu cine va alege acest model.
  • Rămâne un mister ce face Samsung cu Galaxy A3 / A5 / A7 – modelele mai ieftine care erau lansate în ianuarie și făceau vânzări mari pentru sud-coreeni.