Doar o scurtă comparație, câteva impresii după ce le-am butonat pe ambele. Samsung Galaxy SII este mai ușor, dar plasticul lucios mie îmi dă senzația de ieftin. Samsung Galaxy Nexus are carcasa tot din plastic, dar este realizat mai bine, deși culoarea pare inspirată de la Desire mai degrabă (asta ca să fiu rău). Pe spate arată mai bine, iar chestia cu ecranul și spatele curbat îi dau un aer de je ne sais quoi

Samsung Galayx Nexus versus Galaxy SII
Samsung Galayx Nexus versus Galaxy SII

Ecranul era întunecat pentru că bateria era 13%. Revin cu o poză la soare cu brightness maxim.
Display-ul HD (720p) este mai bun, în ciuda discuțiilor legate de pentile. E un pic mai mare și bate Super AMOLED Plus și la densitate, este un ecran foarte aproape de Retina al Apple (316 Samsung versur 326 ppi iPhone).
Camera foto este însă mai slabă la Galaxy Nexus, mult mai slabă ca la Galaxy SII.

Pe de altă parte Android 4 este incomparabil mai bun, cel puțin la prima vedere. Mi-am pus toate aplicațiile de care avem nevoie, n-a crăpat, are grafica mai bună – subiectiv mi se pare că se mișcă mai bine.

Samsung Galayx Nexus versus Galaxy SII
Samsung Galayx Nexus versus Galaxy SII

Alte comparații:
Galaxy SII versus iPhone 4;
Galaxy S versus iPhone 4;

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !