HTC ar putea face în 2016 modelele Nexus pentru Google

HTC ar putea face în 2016 ambele modele Nexus pentru Google, cu următoarea versiune de Android. HTC a fost primul partener Google pentru platforma Android. Apoi gigantul online a colaborat cu Samsung, cu LG, Motorola și Huawei, dar acum zvonurile zic că HTC va face ambele modele.
LG Nexus 5X

LG Nexus 5X – continuă tradiția Google, dar e relativ scump [review]

LG Nexus 5X continuă seria terminalelor Google, aduce cel mai nou Android și are dotări hardware bune, dar mie personal mi se pare relativ scump. Am fost fan al seriei Nexus, de la primul One și pînă acum, pentru că este modelul care în mod tradițional aducea performanță la prețuri mai  bune decât marile branduri.

Nexus 5X la precomandă și un video – unboxing

Nexus 5X este disponibil la precomandă la eMAG și va fi livrat de săptămâna viitoare. Telefonul a ajuns și la mine, așa că prima oară vă arăt un unboxing și, pe scurt, vă povestesc primele impresii. Este un telefon excelent, dar mi se pare un pic cam mare. Totuși, este un preț bun comparat cu […]

Ziua Google: se lansează noile modele Nexus 5X și 6P – live

Începe evenimentul oficial Google și urmăresc care sunt noutățile, actualizez acest text pe parcurs. Deja Nexus 5X și Nexus 6P au fost confirmate oficial. Dar să vedem anunțurile oficiale, pas cu pas. Sunt prezentate din nou și alte noutăți Android 6.0 despre care s-a vorbit, dar și alte device-uri Google.