Star Wars 8 vine abia în decembrie 2017. Eu sunt mare fan Star Wars și mi-a plăcut episodul 7, chiar l-am revăzut și este bine făcut. Da, repetă niște teme comune din Star Wars. Da, era mai bine să facă ceva nou și creativ. Da, da, da. Pe de altă parte este un super-film, iar comparat cu 99,8% dintre celelalte producții de la Hollywood, este o reușită. star wars 7 kylo ren

Sursa foto.

Star Wars 8

Se zvonise anterior că episodul 8 din Star Wars, care deocamdată nu are titlu și nici nu știm multe despre el, va fi lansat în luna mai 2017. Trebuie să fii naiv să crezi asta, pentru că avem deja exemplul Hobbitul, care dintr-o cărticică a devenit trei episoade, fiecare lansat în luna decembrie. Deși probabil s-au filmat rapid toate episoadele, lansările sunt mai reușite iarna. Păi așa este și așteptarea mai mare, iar fanii pun deoparte bani de bilete, televiziunile dau în reluare celelalte episoade, autorii vând bilete pa Star Wars 7 pe bandă, apoi vând drepturile la Netflix și TV, se vând iar și cărțile tipărite, toată lumea este happy.

Noua serie Star Wars a lăsat deschise multe întrebări. Întâi, cine este Rey, ce familie aștepta să se întoarcă și a cui soră este? E sora lui Kylo Ren sau fiica lui Luke Skywalker? Sau ar putea fi sora lui Finn, când ea este albă și el negru? Ea are parte de un capitol înreg cu Finn, exact cum avea Leia cu Luke în cealaltă serie, înainte să afle că sunt frați. Acum mai zic unii că ar aduce în discuție chiar tema reîncarnării, fiind de fapt reîncarnarea unui mare Jedi, poate chiar Anakin Skywlker, cel bun. Mă rog, teorii.

Cert este că Walt Disney a anunțat că lansarea Star Wars 8 va fi pe 15 decembrie 2017. Anul acesta nu este pauză de Star Wars, dar vom vedea primul episod dintr-o nouă serie … Rogue One: A Star Wars Story este prima ecranizare dintr-o nouă serie, practic acțiuea are loc într-o perioadă similară cu desenele animate Rebelii, copiii urmăresc astea cu sufletul la gură. E perioada lui Vader, iar rebelii încearcă să fure schițele Death Star să găsească acel punct sensibil.

Rogue One va fi lansat pe 16 decembrie 2016, sunt convins că ajunge rapid și la noi.