Tableta Acer Predator 8 a fost prezentată la IFA Berlin ca următorul pas în strategia Acer de gaming. Ideea este bună, lumea se joacă tot mai mult pe tablete, iar jocurile video pentru tablete sunt tot mai bine făcute. Dar tableta Acer este departe de ce ar trebui să fie.

Acer Predator 8 (6)

O tabletă de gaming este o idee bună, dar toate au dotări hardware peste medie. Adică minim 4GB de RAM sau procesor octa-core sau ecrane 4K, oricum ceva care ți-ar oferi avantaje reale în gaming. În același fel sunt și laptopurile sau desktop-urile de gaming. Nvidia Shield este cea mai performantă tabletă pentru jocuri, iar iPad sunt convins că este cea mai folosită tabletă.

Acer Predator 8

Tableta Acer se remarcă prin sistemul de sunet, botezat Acer Predator Quadio, dispune de patru difuzoare montate în colțuri, cu un algoritm DSP special, care îmbunătățește calitatea sunetului având chiar efecte de surround virtual. De asemenea include tehnologia TacSense, care asigură un feedback tactil pentru clipuri video și jocuri.

ads

Acer Predator 8 are un procesor Intel Atom x7, un procesor quad-core la 1.6 Ghz care poate urca la 2.4 Ghz, cu 2MB cache, sunt convins că este bun. Are însă 2GB de RAM, ecranul este Full HD (în format 1920×1200 pixeli), 283 ppi. Tableta are Android 5.1 și stocare de 32 sau 64 GB. Grosimea ar fi 8.7 mm și are 350 de grame. Suportă carduri micro-SD, iar Acer a integrat o tehnologie specială pentru bandă mai bună: 2×2 MIMO Wi-Fi.

Evident, atuul maxim este prețul, care va fi de 300 de dolari, să sperăm că sub 300 de euro la noi.

Video