Am testat Tenda Beli SP15, un prelungitor care include și funcții smart, este ușor de controlat din aplicație direct pe telefon. Astfel, poți închide doar o priză sau două sau tot prelungitorul de pe telefon. În plus aduce și mufe USB pentru încărcarea telefonului. Este perfect pentru birou.

Tenda Beli SP15

Pro și contra Tenda Beli SP15

Avantaje:

  • ușor de instalat și folosit;
  • scapi de grija dacă ai scos mașina de călcat;
  • poți deschide radiatorul înainte să intri în casă;
  • încarci și telefoanele lejer;

Dezavantaje:

ads
  • are doar trei prize;
  • cablul este relativ scurt;

Detalii tehnice Tenda Beli SP15

Protocol: IEEE 802.12b/g/n
Wireless : 2.4GHz,1T1R
Conținut pachet: Smart Wi-Fi Power Strip, Quick Installation Guide
Temperatură: 0 ºC – 40 ºC
Dimensiuni: 264×67.4×44.5mm
Porturi: 3 prize, 2 USB
LED: 1xPower LED、1xSurge protection indicator LED
Putere: 220-250 V~, 50/60 Hz, 16 A
Preț: 150 de lei

Mai multe detalii găsiți pe site-ul Tenda România.

Dă nota ta înainte de a merge mai departe:

Acordă nota ta:
[Total: 7 Media: 4]

Impresii după testare

Cred că suntem cu toții de acord că este timpul pentru electronice și electrocasnice mai inteligente. Ideal ar fi să aveți produse de la același furnizor, pentru a folosi o singură aplicație. Desigur, asta la modul ideal. Din păcate, nu avem acum o soluție magică. Însă dacă aveți router Tenda și alte dispozitive precum prize smart, întrerupătoare inteligente sau alte gadgeturi de acest fel, merită să luați și prelungitoarele la fel. Nici nu costă mai mult decât unul normal. Și beneficiați de protecție la fluctuațiile din rețeaua electrică. Protecția la supratensiune acționează în câteva microsecunde, în cazul unei creșteri bruște a curentului sau tensiunii, preîntâmpinând deteriorarea echipamentelor conectate la prelungitor.

Beli SP15 dispune de trei prize normale și de două porturi USB. Permite controlul dispozitivelor electrice tradiționale prin aplicația Beli și prin voce: instalația de la acvariu, lămpi, umidificatoare și altele. În acest fel vă puteți bucura de avantajele unei case inteligente fără a fi nevoie să vă schimbați echipamentele tradiționale pe care le aveți.

Indiferent unde v-ați afla, la serviciu, în călătorie sau în alt loc, puteți controla, cu ajutorul aplicației Beli, funcționarea aparatelor electrice din casă, chiar și când sunteți la mare depărtare. Spre exemplu, puteți controla de la distanță când să funcționeze instalația de la acvariu sau a umidificatorului din casă.

Fiecare priză poate fi controlată în mod independent. Puteți controla, prin intermediul aplicației, programul de lucru a fiecărei prize. Puteți grupa mai multe prize într-un singur program. De asemenea, puteți controla durata de alimentare cu ajutorul funcției de temporizator. Spre exemplu, puteți stabili o perioadă de 2 ore pentru încărcarea telefonului mobil.

Beli SP15 funcționează cu Google Assistant și Alexa, permițându-vă să controlați dispozitivele într-un mod foarte comod. Aspectul simplist și elegant permite integrarea SP15 în ambientul specific al biroului.

Am găsit modelul la un preț sub 150 de lei. Mi se pare destul de decent. Vedeți mai jos sistemul de control din aplicație și câteva poze cu prelungitorul.

Galerie foto