V-am povestit eu despre Moto X de mai multă vreme, dar acum am văzut două dintre versiuni la IFA Berlin. Cel mai interesant este Moto X Style, cu ecran de 5.7 inch, dar este la fel de tare și Moto X Play, cu ecran de 5.5 inch.

Motorola Moto X
Motorola Moto X

Moto X Style

X Style are un display 2K, rezoluția este 2560×1440 pixeli, cu procesorul Snapdragon 808, un hexacore cu două nuclee la 1.8 GHz și patru nuclee la 1.44 GHz. Dispune de 3GB de RAM, stocare de 16/32/64 GB și suport pentru carduri microSD de pînă la 128GB.

Camera foto de pe spate este de 21 megapixeli, iar frontala de 5 megapixeli. Cu alte cuvinte, tot ce ai nevoie de la un smartphone, disponibil la un preț relativ ok. În Europa va fi cam 500 de euro.

Telefonul este bine făcut, păstrează design-ul general al seriei Moto X, iar pe site-ul lor există un configurator unde poți alege opțiunile de culoare și capace pe spate. Bateria este de 3.000 mAh.

Moto X Play

Moto X Play are ecran de 5.5 inch Full HD, iar în loc de 3 are doar 2 GB de RAM, procesorul fiind octa-core, Snapdragon 615, un model bun. În rest toate dotările sunt similare cu modelul X Style, iar bateria este mai mare: 3630 mAh, deci va avea autonomia mult mai bună. Prețul Moto X Play va fi cu siguranță mai bun decât cel al lui X Style. Probabil sub 400 de euro.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!