Vodafone a lansat recent portalul de tehnologie Zoom, o colecție de articole, review-uri și tutoriale despre tehnologia mobilă și 5G, scris de profesioniști și vedete din industrie. Are și un concurs pentru voi, ca să descoperiți cu plăcere minunile tehnologiei. Concursul s-a încheiat!

zoom by vodafone

Despre portalul Zoom

Tehnologia mobilă evoluează și se schimbă în mod constant, iar majoritatea consumatorilor țin mai greu pasul cu toate schimbările. Cu ajutorul Zoom by Vodafone puteți vedea cum tehnologia ne ușurează și ne transformă viața de zi cu zi.

Numim device-ul favorit „telefon” doar din obișnuință, el a încetat de mult să mai fie doar o simplă unealtă de comunicare. Este o unealtă pentru muncă, pentru distracție, faci sport cu el, citești și înveți, ba chiar și vorbești cu el. De multe ori îl folosești la fotografiere și filmare. Afli starea vremii

Îi spui „telefon” doar din obișnuință. Însă nu mai e doar atât, ci e o lume întreagă, e parte din viața ta. Faci sport cu el, asculți muzică, te uiți la filme, te joci, citești, înveți, vorbești cu el (Hey, Siri! Hey, Google!), faci poze, filmezi, verifici cum e vremea afară, cauți rețete și câte și mai câte. Iar pentru că totul e posibil în mâinile tale, e bine să știi toate detaliile.

Zoom by Vodafone nu este despre tehnologie, ci despre ce poți face tu cu tehnologia. Și despre toate modurile în care tehnologia îți face viața mai ușoară.

Zoom by Vodafone îți arată totul în detaliu. Ready?

Concurs încheiat!

Vodafone vă invită să  descoperiți platforma Zoom participând la un concurs cu premiu interesant. Concursul este doar pe Facebook și presupune doar să răspundeți la o întrebare. Toate comentariile intră în tragerea la sorți, iar regulamentul oficial este aici (PDF).

Întrebarea este:

– Câte camere de câți megapixeli are iPhone 11 Pro Max de la Apple?

Răspunsul îl puteți găsi chiar pe platforma Zoom by Vodafone.

Nu comentați aici, doar pe Facebook!

Concursul este activ până pe 9.08.2020, 23:59. Facem tragerea la sorți pe 10 august.

Premiul: un voucher de 100 euro pentru cumparaturi din magazinul online. Magazinul Vodafone poate fi accesat și din platforma Zoom, secțiunea Vodafone Shop.

Tragerea la sorți

 


Am făcut astăzi, 10.08.2020, tragerea la sorți. Câștigătoarea este Adriana Stoichescu.