Sigur, fiind criză economică şi o perioadă dificilă oricum, fiecare bănuţ trebuie bine drămuit. Cum telefonul mobil şi internetul pe celular au intrat în viaţa de zi cu zi a fiecăruia, noua ofertă de acces mobil la Net marca RCS & RDS Digi Net Mobil sau cum îi spune ar putea părea atractivă. Câţiva lei pe lună şi ai telefon mobil, acces la Internet, nu se compară cu ofertele Vodafone sau Orange nu?

Dar este preţul chiar totul?

Nu trebuie să uităm că vorbim despre RCS & RDS, operatorul care îţi taie serviciile chiar dacă ai plătit la zi factura.  Alex ne scrie azi cum merge Digi Net Mobil, câţiva kb pe secundă, cu chiu cu vai. Mai slab decât GPRS-ul de la Cosmote la o adică.

Să nu uităm că:

– RCS & RDS nu au casierii în zonele centrale, unde să poţi plăti factura (apoi te taie, evident, pentru taxa de reconectare);

– serviciile 3G nu au acoperire (în metrou, în clădiri înalte, în parcări subterane, uneori nici pe stradă); Vodafone, Orange şi Cosmote au acoperire la metrou.

– serviciile de telefonie sunt cunoscute pentru întreruperi de zile întregi;

– serviciul de suport tehnic este RE-NU-MIT pentru lipsa de răspunsuri la solicitări;

– RCS & RDS are antecedente în care a emis facturi încărcate aiurea;

Mai simt nevoia să spun că sunt client RCS & RDS. Dar nu folosesc telefonul mobil şi nici nu o să activez Digi Net Mobil. Potate după ce îi cumpără o firmă serioasă şi pune ordine în companie.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !