Vodafone are mega-reduceri pe 16 noiembrie cu ocazia Black Friday 2018. UPDATE1: s-a încheiat concursul la miezul nopții! UPDATE 2: tocmai am încărcat și filmarea cu tragerea la sorți și câștigătorul. Felicitări tuturor și baftă la următoarele concursuri!


Samsung Galaxy Note 9 este redus de Black Friday la Vodafone România cu 73%. Această reducere imensă este posibilă însă doar cu ajutorul unui abonament. Felicitări tuturor celor care au ghicit și mai ales câștigătorului: Carmen Dia.

UPDATE: Gata cu filmarea în care se vede tragerea la sorți și câștigătorul.Vă las și capturile de la miezul nopții care arată câți participanți au fost și câți au ghicit corect.

Deși am spus foarte clar și am repetat mecanismul de concurs, foarte mulți, sute de oameni au comentat în loc să dea reacție. Am încercat să le scriu la fiecare, dar nu știu cu cât succes. Felicitări încă o dată și baftă la următoarele concursuri. Citiți despre Note 9 dacă nu v-ați lămurit deja.

Vodafone are multe oferte speciale pe 16 noiembrie, le găsiți pe această pagină specială. Mâine vom afla chiar în acest articol care este reducerea corectă, care sunt celelalte oferte Vodafone, precum și fericitul câștigător al premiului cel mare.

Mulțumesc tuturor!