Vodafone are acum o campanie – poate ați văzut-o la TV sau online – în care susține românii cu inițiativă, un patron de florărie, un cioban și altele asemenea. Este interesantă ideea, susținerea celor care folosesc activ cele mai noi tehnologii pentru afaceri și care au reușit să crească afacerile folosind Internetul. Puteți să vă spuneți povestea și câștigați premii.
Vodafone m-au rugat să povestesc și eu despre propria experiență ca antreprenor și cum m-a ajutat Internetul și să vă invit și pe voi să faceți asta pe platforma lor – sunt premii interesante de câștigat.

Dan Dragomir

Povestea mea

Eu am devenit antreprenor fără să îmi propus neapărat asta și fără să am un plan de afaceri nemaipomenit în spate. Afacerea mea ar putea fi definită ca publishing. Dețin o rețea de site-uri pe diverse domenii, public informație, afișez publicitate și câștig bani. Culmea, aceste informații le obțin în multe cazuri tot pe Internet. De asemenea, Internetul te ajută ca publisher să împărtășești acest conținut cu cât mai multă lume. Internetul mă ajută să mă documentez și să îmbunătățesc calitatea informațiilor publicate. Crescând traficul și calitatea conținutului, cresc veniturile din publicitate. Citiți povestea mea pe site-ul romaniiauinitiativa.ro.

Poveștile Vodafone

După cum ați văzut deja la TV, Vodafone rulează în campania actuală două clipuri: unul cu Ghiță Ciobanul – cel care folosește un smartphone și internetul mobil la stână și altul cu seviciul Flori de Lux. Asta e și ideea din spatele portalului creat – Românii au inițiativă. Pe acel site fiecare își poate spune povestea. Și consumatorii, dar și companiile. Și sunt premii pentru fiecare.

Cele mai votate povești personale vor fi premiate, săptămânal, cu un abonament Smart 10, valabil timp de un an, alături de un smartphone Vodafone Smart Mini. Antreprenorii care își postează poveștile pot câștiga, săptămânal, un pachet Vodafone Office Complet, în valoare de 29 Euro/lună (fara TVA), valabil timp de un an, alături de echipamente în valoare de 149 Euro: un telefon, un router și o multifuncțională.

Perioada concursului este de opt săptămâni.