Xiaomi Mi11 a ajuns în România, are lansarea la ora 15:00. Eu am reușit să îl văd înainte de eveniment, iar impresiile sunt mai bune. După lansarea globală am criticat acest model pentru lipsa de noutăți. Totuși, la ora actuală este cel mai accesibil cu Snapdragon 888 și dotări tehnice premium. Ecranul este super. Camera foto este ok. Aș fi vrut o baterie mai mare, dar este în regulă.


 

Detalii tehnice Xiaomi Mi 11

Ecran: 6.81” AMOLED, WQHD+, 120 Hz, 900nits, HDR 10+
Procesor: Snapdragon 888
GPU: Adreno 660
Memorie: 8/12 GB RAM
Stocare: 128/256 GB
Camera: 108+13+5 megapixeli
Selfie: 20 megapixeli
Baterie: 4.600 mAh + 55W wired and 50W wireless fast charging
OS: Android 10
Tehnologii: WiFi 6, Bluetooth 5.2, USB Type-C, NFC
Preț: de la 3.599 lei (preț oficial)

Impresii după întâlnirea cu Xiaomi Mi 11

  1. un bar deschis publicului nu este cea mai bună idee pentru un test de telefon. Era zgomot mare, muzică protejată de drepturi de autor. Intrau și ieșeau clienți, vorbeau tare, mai comandau un expresso și se auzea și aia. În fine, măcar lumina a fost cât de cât ok. În rest, am improvizat.
  2. designul telefonului mi-a plăcut mai mult după ce am pus mâna pe el. Încă mai cred că modulul foto de pe spate arată bizar. Nu știu cum au gândit lentilele alea, dar cercurile sunt cumva aiurea, nu se potrivesc unul cu altul. Probabil s-au gândit la infinit sau ceva de gen. Dar nu arată bine. Lentila are o margine lucioasă care poate aduce lumina în poză și strică toată imaginea. Depinde cum care lumina;
  3. tot nu-mi convin deloc noile idei: fără card de memorie, fără mufă de căști, fără cameră de zoom;
  4. performanța este pe de altă parte foarte bună. Scorurile sunt clar peste S21 Ultra. Deși nu scapă nici Mi11 de încingere, totuși, trebuie tras de el serios ca să crească temperatura. Nu știu cum afectează asta și bateria. Aștept să vină la test și am să lămuresc multe dintre problemele astea.
  5. nu am putut face test de autonomie, timpul a fost prea scurt, dar cred că stă decent. Și asta o să verific la review;
  6. ecranul este impresionant. Sigur, este cel făcut de Samsung, cu rezoluție mare, rată de refresh mare, dar și luminozitate mare. Culorile sunt excelente, contrastul este bun. Cred că este excelent pentru filme sau jocuri.
  7. prețul pentru Mi11 în varianta de bază este de 3.599 lei – 8GB RAM și 128GB de stocare. Nu am informații despre alte versiuni deocamdată.
  8. pe surse o să vină și Xiaomi Mi 11 Lite curând. Nu am însă alte detalii suplimentare.
  9. la precomandă se oferă cadou un ceas Mi Watch. De asemenea, Mi 11 vine cu garanție de 2 ani și un schimb de ecran gratuit;
  10. camera foto nu mi s-a părut nici extraordinară, nici rea. Face poze bune pe lumină puternică. Camera ultra-wide este ok. Macro nu prea este pe gustul meu. Vedeți mai jos niște imagini de la teste. Click pe ea pentru mărire. La final, galerie foto cu telefonul și cu mine la testare.

Galerie foto

ads