EA SPORTS FC

EA SPORTS FC va înlocui FIFA24

FIFA23 va apărea anul acesta și va fi ultimul din serie. EA SPORTS FC este următoarea ediție a jocului, care va înlocui FIFA24. Se încheie colaborarea cu FIFA, iar Electronic Arts nu a putut ajunge la un acord pentru a continua seria. Probabil neînțelegerile au fost legate de bani.

FIFA21 îl are pe copertă pe Mbappe

Divizia Electronic Arts care se ocupă de FIFA, EA Sports, a anunțat azi selectarea lui Kylian Mbappé pentru coperta FIFA 21. Ca în fiecare an, ne pregătim pentru lansarea celui mai iubit joc de fotball pe console și PC-uri. Sper să îl testez și anul acesta.

FIFA 18 made in Ro, cu echipa națională și Hagi

Am fost astăzi la lansarea FIFA 18, recunosc că e impresionant evenimentul pe Arena Națională și având echipa națională în joc, chiar dacă ai noștri nu mai joacă fotbal cum o făceau odată. Măcar anul ăsta este și Hagi printre vedetele FIFA.

28 de proiecte high-tech merg mai departe în cursa Innovation Labs 2015

Tocmai s-a încheiat ediția 2015 a hackathonului Innovation Labs, evenimentul la care tinerii cu idei high-tech se pot afirma, pot să-și realizeze proiectele și au șansa de a putea găsi finanțare. Anul trecut am urmărit evenimentul oraganizat de TechLounge și susținut de Orange și Microsoft, iar acum voi merge și eu la celelalte două evenimente […]
samsung series7 monitor

Samsung Smart Station Seria 7

Samsung a lansat noua versiune Smart Station Seria 7, precum și o versiune restilizată a monitorului HDTV Seria 7 pentru soluții complete. Parte monitor HD, parte stație de andocare wireless, cea de-a doua generație a Seriei 7 Smart Station (CB750) a fost proiectată plecând de la succesul predecesorului său și integrează acum şi dispozitive mobile, […]