Divizia Electronic Arts care se ocupă de FIFA, EA Sports, a anunțat azi selectarea lui Kylian Mbappé pentru coperta FIFA 21. Ca în fiecare an, ne pregătim pentru lansarea celui mai iubit joc de fotball pe console și PC-uri. Sper să îl testez și anul acesta.

Anul trecut am avut primele informații prin august, iar FIFA 20 s-a lansat în septembrie. Sper să se țină de acest calendar.

După Messi sau Ronaldo, EA Sports a dezvăluit astăzi că superstarul francez în vârstă de 21 de ani, Kylian Mbappé, va figura pe coperta FIFA 21. Mbappé, unul dintre cele mai promițătoare tinere talente din joc, este reprezentantul următoarei generații de mari fotbaliști. Pe lângă talentul său extraordinar, acesta întruchipează și spiritul comunității globale FIFA, atât prin implicarea sa în dezvoltarea unei culturi a fotbalului, cât și prin conectarea acestui joc cu milioane de oameni din întreaga lume.

ads

Noua vedetă de pe coperta FIFA 21 a marcat goluri importante la Campionatul Mondial de Fotbal din 2018, a fost numit Golden Boy (”Băiatul de aur”) în 2017 și a fost desemnat jucătorul anului în Ligue 1, la vârsta de 20 de ani. El a semnat primul său contract profesional în 2016. De acum, Kylian Mbappé poate adăuga pe lista sa de realizări și apariția pe coperta FIFA.

Vestea vine la scurt timp după ce Paris Saint-Germain a dezvăluit noile echipamente pentru meciurile de acasă și din deplasare, un alt moment important al carierei lui Mbappé.

Să apar pe coperta jocului FIFA este un vis devenit realitate. Este un moment foarte important pentru mine, alături de timpul petrecut la Bondy, la Clairefontaine, și de participarea la Cupa Mondială. Mă joc FIFA de când eram copil și mă simt onorat să reprezint acum o nouă generație de fotbaliști, cât și să împărtășesc această distincție cu atâția alți fotbaliști extraordinari”, a spus Kylian Mbappé.