Samsung a lansat noua versiune Smart Station Seria 7, precum și o versiune restilizată a monitorului HDTV Seria 7 pentru soluții complete. Parte monitor HD, parte stație de andocare wireless, cea de-a doua generație a Seriei 7 Smart Station (CB750) a fost proiectată plecând de la succesul predecesorului său și integrează acum şi dispozitive mobile, pe lângă notebook-uri, periferice, rețea și AV, oferindu-le utilizatorilor o metoda simplă și accesibilă de a-și spori productivitatea.

samsung series7 monitor
samsung series7 monitor

Noua Serie 7 de monitoare HDTV (TB750) include funcționalitate HDTV cu un tuner TV încorporat și tehnologia de display wireless integrat (WiDi) de la Intel® pentru conectivitate sporită, dar și integrarea altor dispozitive mobile precum smartphone-uri și tablete, pentru mai multă flexibilitate. Seria 7 Smart Station, disponibilă în configurații de 24- și 27- de inchi și Seria 7de monitoare HDTV, disponibilă în configurații de 24- și 27- de inchi, sunt expuse la Târgul International Consumer Electronics Show din Las Vegas Central Hall, standul 12004, în perioada 10-13 ianuarie.

„Piața de PC-uri a evoluat încet în ultima perioadă pe fondul înclinației utilizatorilor spre laptop-uri, tablete și chiar smartphone-uri în locul desktop-urilor.” a declarat Todd Bouman, Vicepreședinte Product Marketing în cadrul Samsung Entreprise Business Division. ”Astfel, utilizatorii sunt limitați să folosească ecrane relativ mici, touchpad-uri, tastaturi limitate și multiple conexiuni periferice. Seria 7 Smart Station și Seria 7 de monitoare HDTV rezolvă aceste probleme, oferindu-le utilizatorilor o metodă simplă de a reduce dezordinea conexiunilor desktop și de a combina accesibilitatea unui laptop sau a unui dispozitiv mobil cu avantajele tradiționale ale unui desktop PC. În plus, HDTV-ul încorporat și funcționalitatea WiDi ale Seriei 7 de monitoare HDTV simplifică utilizarea dispozitivelor într-un singur spațiu de lucru.”

samsung smartstation monitor
samsung smartstation monitor

Pe măsură ce utilizatorii folosesc mai mult tehnologia digitală pe tabletele şi smartphone-urile lor, preocuparea pentru dimensiunea display-urilor e în creștere. Prin conexiunea smartphone-urilor compatibile cu Android MHL, utilizatorii pot beneficia de noua conexiune mobilă Mobile High Definition Link (MHL) de pe Series 7 Smart Station şi se pot bucura de conţinutul de pe dispozitivele lor mobile direct pe un ecran mai mare şi, implicit, de un sunet de înaltă calitate. Utilizatorii îşi pot verifica mai uşor smartphone-urile şi, în acelaşi timp, pot naviga pe internet şi își pot încărca dispozitivul pentru o experienţă unitară deplină.

Prin extinderea caracteristicii unice de detectare automată a reţelelor wireless, încorporată în componenta originală Central Station, Seria 7 Smart Station poate detecta un laptop echipat cu dipozitiv USB wireless atunci când este mişcat la 2 m de dispozitiv. De asemenea, acesta include şi o funcţie nouă de control, Mobile Control, care le permite utilizatorilor să se conecteze simultan la o tabletă sau un smartphone, garantându-le un control deplin asupra dispozitivelor mobile prin intermediul interfeţei unitare a Seriei 7 Smart Station şi a unui mouse şi a unei tastaturi obişnuite. Utilizatorii pot naviga simultan pe laptopul şi smartphone-ul lor pentru a răspunde la mesaje sau alerte pe dispozitivul lor mobil şi să se întoarcă la task-urile în curs pe laptop-ul lor în câteva secunde.

Cu un design sofisticat modernizat, Seria 7 Smart Station prezintă linii atractive şi un stil estetic cu un unghi mare al panoului de vizualizare şi cu noile porturi de conectivitate care reduc aglomerarea de pe desktop.

Series 7 HDTV Monitor: Funcţii multimedia continue
Monitorul Seria 7 HDTV îmbunătăţeşte experienţa multimedia de pe smartphone şi o tabletă. Acesta prezintă conectivitate Mobile High Definition Link (MHL) ce permite smartphone-urilor şi tabletelor compatibile cu MHL să-l folosească drept un display extern, dându-le utilizatorilor posibilitatea să împărtăşească conţinut precum imagini sau videoclipuri, beficiind în acelaşi timp de un display mai mare şi dispozitive audio încorporate. Pentru compatibilitatea cu dispozitivele din apropiere, monitorul HDTV Seria 7 are încorporate porturi dual HDMI şi VGA.

Monitorul HDTV Seria 7 încorporează, de asemenea, display (WiDi) cu tehnologie wireless Intel. Prin simpla descărcare a programului Intel® WiDi pe PC, poţi emite formate audio sau video wireless pe monitorul HDTV Seria 7, creând astfel o opţiune convingătoare pentru utilizatorii care încearcă să reducă volumul de fire din casele şi birourile lor.

Alături de dispozitivul de selectare a canalelor HDTV, monitorul Series 7 HDTV include funcţia Samsung SmartHub, care le permite utilizatorilor să acceseze o gamă largă de aplicaţii pentru a accesa conţinutul opţional precum Hulu Plus, Netflix, jocuri şi altele. Aceste funcţii îl fac să fie mai mult decât un monitor, o parte integrantă din conectivitatea de acasă sau de la birou.

Noul monitor HDTV Seria 7 prezintă design-ul asmiteric inovator introdus în 2011 pe 950 Series. Prin plasarea suportului în dreapta display-ului, ecranul este suspendat peste suportul său subţire, iar profilul său poate fi înclinat până la unghiul de vizualizare optim pentru utilizator. De asemenea, monitorul prezintă şi tehnologia inovatoare şi exclusivă MagicAngle, cu scopul de a optimiza calitatea imaginii în funcţie de poziţia utilizatorului.

Display-ul cu funcţie integrată de picture-in-picture (PiP) le permite utilizatorilor să lucreze chiar şi atunci când se uită la televizor, întărind şi mai mult rolul monitorului HDTV Seria 7 acasă sau la birou.

Elegant, stilat, eficient
Noul Samsung Seria 7 Smart Station expune un singur element de articulaţie de bază, asigurând un monitor care poate fi ajustat uşor şi un design simplu, pe un display minimalist.

Echipat cu trei porturi USB (două USB 3.0 şi unul USB 2.0) pentru conectarea dispozitivelor periferice, Seria 7 Smart Station se mândreşte cu un transfer de date rapid, uşor adaptabil, iar dispozitivele de comunicare şi porturile sunt poziţionate pe partea laterală a bazei monitorului pentru un acces uşor. În plus, Seria 7 Smart Station include şi un dispozitiv de intrare HDMI, dându-le posibilitatea utilizatorilor să conecteze jocuri Blu-ray, set top boxes sau dispozitive de jocuri, cu scopul de a beneficia pe deplin de display-ul LED de 1080p cu iluminare la spate. De asemenea, utilizatorii se pot bucura de sunetul dispozitivului Blu-ray sau laptopului conectat prin intermediul difuzoarelor integrate, sau al difuzoarelor externe conectate la porturile audio.

Modern si sofisticat, monitorul Series 7 HDTV stabileşte un nou punct de referinţă în ceea ce priveşte excelenţa în design. Este prevăzut cu un design asimetric și un panou subțire high-resolution, care le oferă utilizatorilor experiențe vizuale de neegalat.

Create cu trăsături ergonomice atrăgătoare şi cu atentă preocupare pentru calitatea vizualizării, atât Seria 7 Smart Station, cât şi monitorul HDTV Seria 7, prezintă tehnologia Samsung Magicm, asigurând claritatea şi precizia imaginii, precum şi culori îndrăzneţe, din orice punct favorabil.