Companiile adoptă IoT pentru a depăși în viitor competiția – Vodafone

Vodafone a prezentat astăzi rezultatele celui mai recent Barometru IoT. Cu 1.758 de companii de la nivel global incluse în sondaj, acesta relevă faptul că peste o treime (34%) dintre acestea utilizează Internet of Things, 70% dintre cei care au adoptat tehnologia au depășit stadiul de proiecte pilot, în timp ce 95% dintre utilizatori văd […]

Descoperă soluțiile IoT Vodafone pentru afaceri (p)

Vodafone Business oferă companiilor soluții specializate de Internet of Things (IoT) pentru a avea succes în procesul de transformare digitală. Studiile arată că vor fi peste 40 de miliarde de dispozitive IoT conectate pînă în 2020. Iar Vodafone vă oferă soluții dedicate pe diverse verticale de business.

CES 2019: Samsung și gadgeturile interconectate

Samsung a prezentat la CES 2019 viitorul vieții interconectate, detalii privind progresele din zone strategice precum inteligența artificială AI, Internet of Things IoT și 5G: pe lângă produsele și tehnologiile din generația următoare, Samsung arată modul în care consumatorii pot trăi o viață interconectată.

Deutsche Telekom caută start-up-uri din zona IoT

Grupul Deutsche Telekom caută start-up-uri pentru zona de Internet of Things (IoT) în cadrul incubatorului Hub:raum. Au lansat recent programul de accelerare WARP NB-IoT dedicat start-up-urilor și companiilor aflate în dezvoltare care se pot alătura unei rețele unice NB-IoT și care pot îmbunătăți viața oamenilor, dar și comercializa proiecte în toată Europa.

Cum a fost sâmbătă la IoT Fest 2017

Am fost în week-end la IoT Fest 2017, festivalul Internet of Things, un eveniment organizat de acceleratorul hub:raum al T-Mobile, grupul Deutsche Telekom. Evenimentul de o zi are loc prin rotație în țări precum România, Polonia, Slovacia, Croația. Creatorii IoT au avut ocazia să își prezinte lucrările și la București.

Internet of Things e aici. Dar suntem cu adevărat pregătiți?

Internet of Things (IoT), cum am zice noi internetul dispozitivelor smart, reprezintă totalitatea echipamentelor conectate online, de la senzorii conectați la internet pînă la televizoare smart sau de la simpla camera IP și pînă la mașina autonomă sau orașele smart ale viitorului. Fenomenul este deja aici, vorbim despre asta de ani de zile, conceptul evoluează […]

Filtru de apă smart de la Brita – comandă singur filtre noi

Brita și Amazon au lansat împreună un filtru de apă dotat cu tehnologie smart. Când ai rămas fără filtre, sistemul dă comanda automat prin WiFi. Mi-a sărit în ochi pentru că folosesc un astfel de filtru și este adevărat, uit uneori să iau filtrele noi, mai ales că nu se găsesc la toți retailerii și […]

Pentru start-up-uri: concurs de inovații Telekom

Cei de la Telekom au un concurs de inovații pentru start-up-uri, unde se pot înscrie proiecte din zonele Data Analytics, Comunicații sau Internet of Things. Participanții pot câștiga participarea la Innovation Expo, la Budapesta, dar și posibilitatea de a interacționa cu experți din zona business.