Cei de la Telekom au un concurs de inovații pentru start-up-uri, unde se pot înscrie proiecte din zonele Data Analytics, Comunicații sau Internet of Things. Participanții pot câștiga participarea la Innovation Expo, la Budapesta, dar și posibilitatea de a interacționa cu experți din zona business.

Înscrierile se pot face până pe 15 octombrie, dar va trebui ca echipele să prezinte un prototip cel puţin funcţional.

Evenimentul de la Budapesta va avdeea loc pe 12 noiembrie. În afară de spaţiul expoziţional din cadrul evenimentului, echipele sunt invitate să îi cunoască pe factorii de decizie pe segmentul Telekom dedicat companiilor, dar și pe partenerii şi reprezentanţii companiilor din grup.

Prima ediţie a concursului de Inovaţie Telekom a avut loc în anul 2013, la iniţiativa Telekom Innovation Laboratories din Berlin, T-Mobile Polonia şi Magyar Telekom Ungaria. Din anul 2014, competiţia este susţinută şi de toate incubatoarele Deutsche Telekom – hub:raum din Berlin, Cracovia şi Tel Aviv, alături de Kitchen Budapesta şi UQBATE, un program destinat angajaţilor.

Detalii sut aici.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!