Motorola Edge 50 Pro, următorul flagship al companiei, este de așteptat să sosească în următoarele câteva săptămâni, scrie PhoneArena. Telefonul va fi vândut ca Motorola X50 Ultra în Asia, în timp ce clienții din SUA îl vor primi ca Motorola Edge+ (2024). La noi, vine ca Pro.
Așa a fost anul trecut cu Edge 40 Pro.

Motorola Edge 50 Pro

Motorola a lansat deja un teaser pentru X50 Ultra în China. Dar acesta nu prezintă detalii clare, în comparație cu noul set de randări publicat recent de cei de la Android Headlines, care arată viitorul flagship din toate unghiurile.

Motorola a echipat Edge 50 Pro cu o configurație de cameră triplă în spate. Acesta include un senzor principal cu deschidere f/1.4 de 50 de megapixeli. Precum și un unghi larg la 13 mm și un teleobiectiv la 73 mm, care ar avea un zoom de 6x. Această configurație a camerei arată destul de incredibil, cu autofocus laser și OIS incluse.

Chiar dacă aceste specificații preliminare nu au fost încă confirmate, ele provin din surse de încredere. Ca atare, ne așteptăm ca Edge 50 Pro să aibă un ecran uimitor de 6,7 inch, cu o rată de reîmprospătare de 165 Hz.

Probabil va veni cu procesorul de top al anului, Snapdragon 8 Gen 3. Întotdeauna au avut astfel de procesor, în variante cu 12GB RAM și cu până la 1 TB de stocare internă. Telefonul va fi alimentat de o baterie de doar 4.500 mAh, cu suport pentru încărcare cu fir de 125 W și încărcare fără fir de 50 W. Desigur, este făcut așa pentru a fi subțire. Dar să ne gândim că OnePlus 12 are bateria de 5.400 mAh.

Teaserul lansat de Motorola în China, care confirmă că nava emblematică va prezenta o mulțime de instrumente bazate pe inteligență artificială, nu menționează o dată de lansare.

Ar trebui să aflăm mai multe despre X50 Ultra/Edge 50 Pro în săptămânile următoare. Aceste randări arată data de 3 aprilie, care este de obicei data anunțului pentru telefon în randare. E la mai puțin de o lună distanță. Rămâne de văzut prețul final al acestui produs.