Motorola Edge 50 Fusion a ieșit astăzi la iveală, pe surse, prezentat de Android Headlines. Este modelul midrange din noua serie. Vă prezentasem ceva despre Motorola Edge 50 Pro, detalii mai jos.

Deocamdată Motorola tot nu a comentat nimic în mod oficial.

Ce știm despre Motorola Edge 50 Fusion

Motorola Edge 50 Fusion este un telefon de gamă medie, care păstrează design-ul premium. Pe partea din față a telefonului, are data de 3 aprilie, se pare că este data la care va fi anunțat oficial dispozitivul. De fapt, Motorola a început deja să trimită invitații pentru un eveniment în India pe 3 aprilie. Este plauzibil să se lanseze mai întâi în India și China, apoi să se îndrepte spre Europa și America de Nord.

Edge 50 Fusion de la Motorola va avea un afișaj pOLED, cu margini curbate, diagonala de 6,7 inch. Este alimentat de Snapdragon 6 Gen 1. Modelul a apărut recent pe Geekbench cu Snapdragon 6 Gen 1, obținând scorul de 913 puncte în testul single-core și 2.629 în testul multi-core. Motorola include, de asemenea, 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare, ceea ce este destul de standard pentru Motorola cu telefoanele sale de gamă medie.

Compania include o cameră principală de 50 de megapixeli cu OIS pe spate și o cameră ultrawide de 13 megapixeli. În același timp, partea frontală are o cameră de 32 de megapixeli în display-ul perforat.

De asemenea, Edge 50 Fusion este de așteptat să aibă o baterie de 5.000 mAh cu încărcare cu fir de 68 W. Cu toate acestea, încărcătorul de 68 W nu este de așteptat să fie inclus în cutie. Motorola s-a asigurat, de asemenea, că Edge 50 Fusion este rezistent la apă cu un rating IP68 și are, de asemenea, Gorilla Glass 5. Fac pariu că va avea un preț decent.

Ce știam despre Motorola Edge 50 Pro

Motorola Edge 50 Pro, următorul flagship al companiei, este de așteptat să sosească în următoarele câteva săptămâni.

Motorola a echipat Edge 50 Pro cu o configurație de cameră triplă în spate. Acesta include un senzor principal cu deschidere f/1.4 de 50 de megapixeli. Precum și un unghi larg la 13 mm și un teleobiectiv la 73 mm, care ar avea un zoom de 6x. Această configurație a camerei arată destul de incredibil, cu autofocus laser și OIS incluse.

Chiar dacă aceste specificații preliminare nu au fost încă confirmate, ele provin din surse de încredere. Ca atare, ne așteptăm ca Edge 50 Pro să aibă un ecran uimitor de 6,7 inch, cu o rată de reîmprospătare de 165 Hz.

Probabil va veni cu procesorul de top al anului, Snapdragon 8 Gen 3. Există și zvonul că va avea Snapdragon 7 Gen 3. Dar și zvonul că va avea Snapdragon 8S Gen 3. Dar întotdeauna au avut procesorul de top din an. Vine în variante cu 12GB RAM și cu până la 1 TB de stocare internă. Telefonul va fi alimentat de o baterie de doar 4.500 mAh, cu suport pentru încărcare cu fir de 125 W și încărcare fără fir de 50 W. Desigur, este făcut așa pentru a fi subțire.