Agon by AOC prezintă noul monitor Mini LED Agon PRO AG274QGM. Modelul are diagonala de 68,6 cm (27”), panou IPS cu rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli), o rată de refresh de 300 Hz, suport G-SYNC Ultimate și include tehnologia Reflex Analyzer. Au prezetnat și mouse-ul de gaming AOC Gaming GM510 compatibil cu tehnologia Reflex.

AG274QGM

Agon Pro AG274QGM

În mediul competitiv al jocurilor cu ritm alert, în care fiecare milisecundă contează, mizele sunt mari. O acțiune executată cu succes sau o eroare datorată input lag-ului poate face diferența dintre victorie și înfrângere. Jocurile care folosesc API-ul Reflex de la Nvidia vor reduce latența de intrare prin sincronizarea dinamică a GPU-urilor GeForce cu procesorul. Astfel jucătorii pot urmări inamicii mai bine, reacționează mai rapid, au precizie excelentă în mișcări. În plus, suita Reflex Analyzer poate funcționa în tandem cu monitoarele și dispozitivele de intrare (perifericele) compatibile, permițându-le utilizatorilor să vadă exact care este latența totală a sistemului și să intre în joc știind că PC-ul lor funcționează la cea mai mică latență posibilă.

Agon Pro AG274QGM este construit pentru gamerii competitivi, pentru care milisecundele contează. Acest monitor de gaming oferă o rată de refresh de 300 Hz și un timp de răspuns de doar 1 ms GtG. Are o rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli), care este noul standard în ceea ce privește obținerea unui framerate ridicat și în același timp o fidelitate vizuală optimă.

Panoul IPS a monitorului are o gamă largă și o acuratețe sporită a culorilor garantată de o calibrare a culorilor patentată de NVIDIA, oferind în același timp unghiuri largi de vizualizare. Iluminarea de fundal mini LED a monitorului este alcătuită din 576 de zone reglabile, permițând monitorului să obțină certificarea VESA DisplayHDR 1000 pentru un contrast deosebit: imagini luminoase și un negru adânc ce oferă o experiență vizuală cu adevărat captivantă. Combinat cu rata de refresh de 300 Hz, acest lucru face din AG274QGM un monitor mini LED cu viteză maximă.

Mouse de gaming

Agon by AOC a prezentat ;i un nou mouse de gaming compatibil cu tehnologia Nvidia Reflex. AOC Gaming GM510 este destinat dreptacilor și are un model neobișnuit de fagure. Această formă și structură unică face ca mouse-ul să fie cât mai ușor posibil (58 g). Punctele de contact reduse și designul inedit al mouse-ului îl fac mult mai confortabil de manevrat. Echipat cu un senzor Pixart PMW3389 de înaltă calitate și comutatoare Kailh cu o durată de viață estimate la 80 de milioane de clicuri, AOC GM510 este capabil de până la 16000 DPI, accelerație de 50 g și precizie de urmărire de 400 de inchi pe secundă. Este suficient de bine echipat și performant pentru a satisface nevoile gamerilor competitivi.

Deoarece ambele device-uri sunt compatibile Reflex, mouse-ul GM510 poate fi conectat la portul USB dedicat Reflex (cel marcat cu verde) al monitorului AG274QGM, oferind jucătorilor feedback instant și exact asupra latenței sistemului lor. În lumea jocurilor competitive, unde timpii de reacție și latența scăzută sunt de cea mai mare importanță, AG274QGM și GM510 vor fi cei mai buni colegi de echipă ai gamerilor. Astfel echipați, utilizatorii pot rezolva cu ușurință orice problemă de latență a sistemului și pot îmbunătăți performanța sistemelor lor.

Disponibilitatea și prețul recomandat pentru Agon Pro AG274QGM nu sunt încă confirmate. Mouse-ul AOC Gaming GM510 este deja disponibil la un pret recomandat de de 39,90 €.