Lumea se schimbă. Secundele au devenit kilobiți. Minutele, megabiți. Orele, giga. Zilele, Terra. Anii, petabiți. Timpul nostru se măsoară în viteze de upload sau de download. Nu mai merge azi doar cu Mega, aveți nevoie de #GigaLove.

Acum doi ani, ne număram printre cei 7,3 miliarde de oameni ai acestei planete, iar 3,17 miliarde foloseam internetul. Dintre aceștia, 2,3 miliarde eram utilizatori activi de social media. În 2016, cifra a crescut cu 176 milioane de utlizatori. În fiecare zi se nășteau 1 milion de utilizatori activi de rețele sociale. Cam 12 în fiecare secundă. Iar Facebook și WhatsApp gestionau peste 60 de milioane de mesaje în fiecare zi.

Totul depinde astăzi de puterea de a-ți transmite mesajele, de a face să treacă de la tine spre celălalt ceea ce transmiți prin cuvinte, fotografii, video. Astăzi trebuie să poți capta atenția celorlalți. Cam 59% dintre adolescenți se simt mult mai conectați la ceea ce se întâmplă semnificativ în viețile celorlalți. Circa 47% dintre aceștia cred că social media le oferă oprtunitatea de a le arăta celorlalți faptul că le pasă de ceea ce li se întâmplă. Aproape 44% spun că rețelele sociale îi ajută să se simtă din punct de vedere emoțional mai aproape de cei la care țin. Iar 85% dintre tinerii care au o relație cu altcineva se așteaptă să afle, cel puțin o dată pe zi, prin intermediul rețelelor de socializare, ceva relevant de la partenerul său.

Dar serviciul care face posibil acest adevărat transfer de emoții este astăzi cel mai important. Așa ne alegem ofertele care sunt în jurul nostru. Acesta este criteriul după care eu și alții ca mine, unul din doi oameni, alegem serviciile de internet și de telefonie mobilă. Cautăm experienţe, emoţii. Cautăm simţiri. Aceasta este și filosofia pe care mizează Telekom Romania, unde Experienţa o întâlneşti atât vizual, cât şi emoţional, la nivelul serviciilor şi numelui sub care acestea sunt oferite. Așa că mergeți și descoperiți acum ultima ofertă Telekom, GigaLove.