Realme 12 Pro se pregătește de lansarea oficială. Compania face însă o campanie de promovare defazată, cu focus pe designeri premium și un parteneriat cu Rolex. Dar Realme 12 Pro nu este vreun telefon premium sau de lux. Sunt modele midrange cu dotări modeste.

Realme 12 Pro teasing

Realme este un jucător tânăr, cu o creștere puternică datorită telefoanelor ieftine. Conceptul Realme este de a oferi modele midrange sau care concurează flagship-urile la un preț foarte bun. Nicio legătură cu luxul, designerii de top sau … Rolex. Nicio legătură. Sunt curios cum a acceptat Rolex o astfel de colaborare 🤔 Manualul de brand de la Rolex a fost călcat în picioare.

Realme dezvăluie camera periscop de pe noua serie realme 12 Pro

Realme, producatorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, a anunțat că seria realme 12 Pro va include un teleobiectiv periscop. Au fost afișate în premieră noile telefoane din seria realme 12 Pro, modele care promit să fie cele mai bune din segment la capitolul cameră foto. Fondatorul și directorul general al realme, Sky Li, a publicat recent o scrisoare deschisă în care anunță că 2024 va fi anul rebranding-ului. De asemenea, compania și-a dezvăluit noul slogan, “Make it real” și s-a repoziționat ca un brand de tehnologie care înțelege mai bine utilizatorii tineri. Tinerii utilizatori vor avea parte de o experiență foto modernă datorită noului teleobiectiv periscop.

Pentru a permite niveluri ridicate de zoom în telefoane subțiri, un teleobiectiv periscop este singura alegere viabilă. Cu toate acestea, tehnologie periscop prezintă provocări tehnice și costuri ridicate, rezervate de obicei telefoanelor foarte scumpe. realme acoperă acest decalaj și pune la dispoziția unui public tânăr și dornic de experiențe unice, o cameră foto performantă cu senzor periscop pentru un zoom cât mai generos, dar la costuri atractive.
realme a dezvoltat o formulă proprietară de teleobiectiv periscop pentru a asigura imagini de calitate superioară în diverse condiții. Primul telefon cu un astfel de obiectiv a fost realme GT5 Pro, însă viitoarea serie realme 12 Pro va adopta aceeași abordare.

Seria realme 12 Pro, ce urmează să fie lansat global luna aceasta, îmbunătățește claritatea și stabilitatea fotografiilor pe timp de noapte, minimizând în același timp efectul de flare și ghosting. Dispune de un mod portret 3X cu o distanță focală de 71 mm, creând o adâncime de câmp naturală, perfectă pentru portrete. În plus, seria realme 12 Pro este lider în clasa sa în ceea ce privește capacitățile telefotografice, oferind un zoom digital de până la 120X.

Seria realme 12 Pro se mândrește cu cel mai mare teleobiectiv periscop din segment, dar și cu senzorul emblematic OV64B, folosit inclusiv pe flagship-uri de top. Camera principală folosită pe seria realme 12 Pro folosește senzorul Sony IMX890 cu OIS și cu o dimensiune de 1/1.56 inch si f/1.8 pentru fotografii clare inclusiv noaptea. Cu suportul OIS, excelează în asigurarea unei înregistrări video stabile și poze clare chiar și atunci când acțiunea este intensă. În plus, seria realme 12 Pro dispune și de o cameră foto cu unghi ultra larg.

Realme, în colaborare cu Qualcomm, și-a îmbunătățit procesarea imaginilor cu ajutorul algoritmului MasterShot. Telefoanele din seria realme 12 Pro sunt singurele dispozitive din segment care procesează formatul RAW, asigurând claritate, gamă dinamică și realism. Algoritmul MasterShot de ultimă generație integrează motorul LightFusion Engine pentru claritate și tonalitate îmbunătățite, plus motorul NightEye Engine pentru fotografii nocturne de calitate superioară.

Realme a colaborat și cu Ollivier Savéo, maestrul internațional în designul ceasurilor de lux, pentru a crea design-ul noilor telefoane din seria realme 12 Pro. Ollivier Savéo a colaborat anterior cu prestigioase mărci de ceasuri elvețiene, printre care Rolex, Roger Dubuis, Piaget, Breitling și Quentin. Expertiza sa a jucat un rol esențial în crearea unui design deosebit. Elementele de design includ un inel circular auriu, un cadran Sunburst lustruit și piele vegană premium.

detalii realme 12 Pro