Sharp Aquod Mini aduce ecranul incredibil de la Aquos Crystal într-un format mai compact. Pentru că există fani ai modelelor de 4.7 inch, japonezii s-au conformat rapid. Din păcate telefoanele lor nu prea ajung oficial la noi.

Sharp-Aquos-Mini-compressor

Sursa: The Verge

Sharp Aquos mini SH-M03 este cel mai nou model de smartphone Android lansat de compania japoneză. Să nu uităm că recent acest brand a fost preluat de Foxconn, dar acest model este realizat integral de echipa Sharp. Device-ul are dimensiunile aproximative ale unui iPhone SE, ca să vă faceți o idee.

Ecranul cu diagonala de 4.7 inch are rezoluție Full HD 1080p, tehologia lor IGZO, rată de refresh de 120Hz. Procesorul este de anul trecut, Snapdragon 808, acel model hexa-core (6 nuclee) de la Nexus 5X sau LG V10. Dispune de 3GB de RAM, 16GB de stocare plus card de memorie, Android 6.0, cameră foto pe spate cu senzor de 13 megapixeli. Telefonul este rezistent la apă, iar bateria integrată este de 2810 mAh.

Prețul Aquos Mini este sub 450 de dolari, dar deocamdată se găsește oficial doar în Japonia, nu cred că va fi lansat la nivel internațional foarte curând. Poate după ce se încheie preluarea de către chinezi.