Joc video dezvoltat de români: PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs

Amber, studioul românesc de dezvoltare jocuri video, a lansat cel mai nou joc din faimoasa franciză PAC-MAN. Botezat PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs, jocul este realizat în parteneriat cu Bandai Namco. Este disponibil pentru platformele Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S și PC prin Steam.
Licenta dezvoltare jocuri video

Program de licență pentru tinerii interesați de dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea unui program de licență pentru tinerii pasionați de dezvoltarea de jocuri video. Programul permite elevilor să se înscrie la facultate înainte de a finaliza bacalaureatul. Aceste programe inovatoare sunt dedicate formării […]

Disney investește serios în producătorul Fortnite, Epic Games

Compania Walt Disney a anunțat o nouă colaborare cu Epic Games, producătorul Fornite. Disney a anunțat o investiție de 1,5 miliarde de dolari, care le aduce circa 9 procente din pachetul de acțiuni al companiei. Evaluarea Epic Games în urma acestei investiții este la aproximativ 22,5 miliarde $.
Lamborghini Lanzador

Lamborghini Lanzador este prima mașină de lux lansată pe Roblox

Automobili Lamborghini a anunțat lansarea experienței sale virtuale imersive, Lamborghini Lanzador Lab pe Roblox. Această experiență 3D virtuală unică permite celor peste 70 de milioane de utilizatori Roblox activi zilnic să experimenteze lumea Automobili Lamborghini, experimentând direct viitorul conducerii de înaltă performanță.

The Last of Us nu va mai avea versiune multiplayer

Naughty Dog a decis să anuleze jocul multiplayer The Last of Us, spune The Verge. Dezvoltatorul PlayStation plănuiește să se concentreze pe jocurile single-player. Foarte bine realizat, The Last of US II a avut un succes peste așteptări.

Conferința de gaming E3 a fost anulată

Conferința de gaming E3 a fost anulată, decizie care trimite un semnal negativ privind industria de jocuri video. Electronic Entertainment Expo, mai cunoscut sub numele de E3, reunea editorii de jocuri, retaileri și presa din lume la Los Angeles. Concurența crescută de la alte evenimente și retragerea partenerilor majori se numără printre motivele dispariției expoziției.

Jocuri video: am testat F1 23 de la EA Sports

Am testat F1 23 de la EA Sports, un joc oficial al FIA Formula One World Championship. Este disponibil pe PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One și PC, prin intermediul EA App, Epic Games Store și Steam. Eu am jucat pe bătrânul PS4 Pro, încă mai duce unele jocuri. P.S. nu am volan, este […]
EA SPORTS FC

EA SPORTS FC va înlocui FIFA24

FIFA23 va apărea anul acesta și va fi ultimul din serie. EA SPORTS FC este următoarea ediție a jocului, care va înlocui FIFA24. Se încheie colaborarea cu FIFA, iar Electronic Arts nu a putut ajunge la un acord pentru a continua seria. Probabil neînțelegerile au fost legate de bani.

Valorant primește un nou mod de joc, Escalation

Valorant, produs și publicat de Riot Games, primește un nou mod de joc. Acesta se adresează în special jucătorilor casual sau celor care doresc să se distreze cu prietenii. Escalation este un mod de joc bazat pe schimbarea rapidă de arme. Este conceput pentru a încuraja jucătorii să-și mărească arsenalul.