Automobili Lamborghini a anunțat lansarea experienței sale virtuale imersive, Lamborghini Lanzador Lab pe Roblox. Această experiență 3D virtuală unică permite celor peste 70 de milioane de utilizatori Roblox activi zilnic să experimenteze lumea Automobili Lamborghini, experimentând direct viitorul conducerii de înaltă performanță.

Lamborghini Lanzador

Experiență Lamborghini Lanzador

În această experiență 3D captivantă exclusivă, vizitatorii pot explora designul și tehnologia de ultimă oră ale lui Lanzador, Ultra GT complet electric de la Automobili Lamborghini, cu ani înainte să iasă pe străzi în lumea fizică. Prin caracteristici personalizabile și componente interactive, Lamborghini aduce inovația și stilul său în metavers.

Experiența include, de asemenea, articole și accesorii digitale marca Automobili Lamborghini pe care fanii le pot achiziționa sau cumpăra pentru avatarele lor, inclusiv o cască de curse, un rucsac, căciuli și pălării. Pentru „fanii ultra-Lamborghini”, experiența oferă un articol de lux – o ediție limitată Automobili Lamborghini Bull Head. Având doar trei disponibile pentru vânzare, fiecare articol va fi oferit pentru 1,5 milioane de Robux (moneda digitală a Roblox), iar cei trei cumpărători vor primi, de asemenea, o experiență personalizată In Real Life pentru a vizita sediul Lamborghini din Sant’Agata Bolognese, Italia.

Această recompensă VIP va include un tur al Museo Automobili Lamborghini și Studioul Ad Personam, unde vor putea vedea conceptul fizic Lanzador, pot afla mai multe despre caracteristicile sale și pot vizita liniile din fabrică.

Grupa de vârstă cu cea mai rapidă creștere de pe platforma Roblox are vârsta de 17-24 de ani, permițând brandului să se implice cu un public dinamic și divers și oferind scena perfectă pentru ca Automobili Lamborghini să își prezinte angajamentul față de inovație și viitorul luxului digital. Cu peste 180 de țări la îndemână, Roblox permite conectarea cu fanii la nivel global și oferă o experiență autentică Automobili Lamborghini în metavers.

„Suntem încântați să prezentăm Lanzador pe Roblox și să oferim unui public global șansa de a interacționa cu Lamborghini într-un mod fără precedent, experimentând noul motor electric cu o putere de vârf de peste 1 MW”, spune Christian Mastro, Director de Marketing al Automobili Lamborghini. „Această colaborare este o dovadă a angajamentului nostru de a ajunge la o nouă generație de fani și de a prezenta liderul mărcii noastre atât în ​​domeniul digital, cât și în cel fizic.”

Experiența captivantă Automobili Lamborghini pe Roblox depășește jocurile tradiționale, oferind utilizatorilor un spațiu virtual 3D pentru a experimenta nu numai performanța lui Lanzador într-un mod cu totul nou înaintea oricui, ci și pentru a afla despre istoria bogată a mărcii și ADN-ul designului. Utilizatorii pot explora o replică virtuală a muzeului Automobili Lamborghini, pot proiecta și personaliza propriul lor Lanzador digital prin programul de personalizare Ad Personam de la Lamborghini și pot concura în probe virtuale cu cronometru cu „propria” mașină personalizată.

„Este grozav să vezi Laboratorul de design Lanzador și limbajul general de design în cadrul experienței Roblox. Îl deschide către o generație și mai tânără”, declară Mitja Borkert, directorul de design al Automobili Lamborghini.