Trailerul GTA VI a fost lansat oficial astăzi. Noua variantă vine după un succes masiv înregistrat în lume de GTA V.

Lansarea GTA VI

GTA VI este real și vine în 2025. Primul trailer mult așteptat al jocului a fost lansat cu o zi mai devreme decât a anunțat anterior, Rockstar Games publicând videoclipul pe toate canalele sale de socializare.

Primul videoclip al jocului mult așteptat sosește la 10 ani de la lansarea GTA V și la 25 de ani de la înființarea Rockstar Games. Este derulat tot în orașul modern Vice City și putem vedea o mulțime de asemănări cu Miami Beach din viața reală și cu statul Florida.

Lucia va fi unul dintre protagoniștii importanți, iar pentru prima dată în istoria GTA, va fi un personaj feminin. Ea este văzută în videoclip cu partenerul ei Jason, al cărui nume nu este încă confirmat de Rockstar, dar a fost deja scurs de mai multe ori în trecut.

Clipul video dezvăluie o mulțime de vehicule văzute în Los Santos, demonstrând clar că ambele jocuri sunt plasate în același univers. Grafica nu va fi deloc asemănătoare cu orice alt joc Grand Theft Auto, deși cu greu am văzut detalii, deoarece jumătate din videoclip sunt scurte clipuri dintr-o rețea socială de tip TikTok.

Trailerul nu a stabilit o dată exactă pentru 2025 și nici nu a dezvăluit platformele pe care se va lansa inițial GTA VI. Unele zvonuri sugerează o dată de 1 aprilie 2025, care ar putea suna ca un April’s Fools, dar acest lucru nu ar fi surprinzător, având în vedere umorul ironic al Rockstar Games.

Știam deja câteva detalii despre GTA 6, după ce hackerii au obținut conținut din joc în 2022, direct din sistemele RockStar. Peste 90 de videoclipuri cu Grand Theft Auto 6 în curs de dezvoltare au apărut online. Hackerul a postat videoclipurile pe GTAForums. Videoclipurile arată jafuri, atacuri armate, condus în stilul GTA și conversații personajele. Filmările par să confirme un raport recent al lui Jason Schreier de la Bloomberg, potrivit căruia jocul va avea loc într-un Miami fictiv.

Surse: GSMArena & Polygon