Update: pentru cei care cauta asta, articolul cum faci download Google Play ->>

Pokemon Go, care a devenit cel mai popular joc video în momentul de față, este disponibil în Google Play și de asemenea în iTunes, iar mulți români îl joacă deja. Eu am vrut să-l instalez acum, dar nu e compatibil cu telefonul meu. În schimb, după ce am săpat o vreme, am găsit un APK verificat, l-am testat și e fără viruși, așa am putut instala Pokemon Go.

Pokemon-Go-download-compressor

Pokemon Go APK

Dacă nu ai pe tabletă sau telefon aplicația Play, poți urma acest tutorial în care afli cum faci download Google Play. Dacă ai Play, dar nu poți instala Pokemon Go, atunci trebuie să instalezi un APK.

ads

Eu am găsit fișierul Pokemon Go APK APKMirror, l-am scanat cu LookOut și cu Bitdefender Mobile, pare să fie safe. Dacă luați de pe Net Pokemon Go APK sau orice alt APK este bine să le scanați împotriva virușilor.
După scanarea antivirus, trebuie să aprobați instalarea de fișiere din surse nesigure. În Settings, Security, Uncknown Sources. Este bine să îl dezactivați după această instalare.

Dacă aveți iPhone/iPad și nu găsiți Pokemon Go în iTunes, există un tutorial aici pentru a face un cont de US cu care puteți descărca acest joc video.

Pokemon Go a devenit la doar câteva zile după lansare cel mai popular joc video și a depășit unele dintre cele mai populare aplicații ale momentului. Jocul este viral pentru că te scoate din casă, trebuie să urmărești Pokemonii pe stradă, iar cu cât parcurgi un teren mai vast, câștigi mai multe puncte. Aveți aici un tutorial cum se începe jocul.

Succesul Pokemon Go a adus companiei Nintendo o creștere de 24% a valorii acțiunilor. Jocul a demonstrat că Nintendo nu are nevoie de o consolă hardware pentru a câștiga teren, ci de jocuri populare.

Ce este Pokemon Go?

Pokemon Go este unul din primele jocuri video bazate pe localizare și realitate augmentată, este de asemenea multiplayer, oamenii sunt conectați în rețea indiferent de device-ul pe care joacă. Dacă vedeți zilele astea oameni care aleargă prin oraș cu telefonul în mână, mai mult ca sigur joacă Pokemon Go.

Realitatea augmentată, adică un soi de realitate virtuală aplicată peste cea reală, permite să vezi pe ecranul telefonului, prin camera telefonului, unde sunt pokemonii pe care trebuie să-i prinzi. Ei sunt pe afară, pe stradă, am citit că pe bd. Unirii e plin de vânători la ora asta 🙂 Telefonul vibrează când ești pe lângă pokemon, iar apoi trebuie să-l nimerești cu o minge ca să-l prinzi. Jocul este distractiv, iar Pokemon rămâne de 20 de ani un personaj iubit și care a avut succes în multe francize.

Există și o brățară specială, Pokemon Go Plus, care costă 35 de dolari în state. Vibrează ea când ești lângă pokemon, iar cu un buton poți să încerci imediat să-l prinzi, fără să mai scoți telefonul.

Există în continuare probleme cu aplicația Pokemon Go și de aceea lansarea oficială globală este întârziată. Dacă aveți probleme cu aplicația sau cu APK-ul, vă aștept cu comentarii la acest text.

Mai repet locația de download Pokemon go APK ->>