Jocul video Far Cry 4 este oferit gratuit la abonamentul PlayStation Plus de 12 luni. Sony are multe oferte pentru abonații la serviciul Plus, pînă acum am primit mai bine de 10 jocuri noi complete.Acțiunea Far Cry 4 are loc în Kyrat (sursa), o țară fictivă din Himalaya, formată din munți, păduri, ape și sate. Povestea principală îl urmărește pe Ajay Ghale, un tânăr american de origine kyratiniană, care este prins într-un război civil desfășurat între Armata Regală din Kyrat, condusă de tiranicul rege Pagan Min și Mișcarea de Rezistență, numită Golden Path. Este un joc de luptă și explorare, jucătorii se luptă cu inamicii și animalele din sălbăticie folosind o varietate largă de arme, în timp ce completează misiuni secundare, strâng lucruri folositoare și progresează în poveste. Jocul conține multe elemente ale jocurilor RPG, precum misiunile cu diferite deznodăminte. Pe lângă campania jocului, jocul conține și un editor de hartă, un mod multiplayer co-operative, dar și un mod multiplayer asimetric competitiv.

Oferta este disponibilă numai pentru jucătorii care nu au un abonament PlayStation Plus activ, doar pe PlayStation Store. Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) a anunțat această nouă ofertă prin care jucătorii fără un abonament PlayStation Plus activ pot primi o copie digitală gratuită a jocului Far Cry 4 la achiziționarea unui abonament anual de pe PlayStation Store (269 lei).

Oferta este disponibilă pe PlayStation Store până luni, 12 februarie, la ora 12:00. Jucătorii care vor achiziționa abonamentul PlayStation Plus vor primi automat în librărie o copie digitală a ediției standard pentru jocul Far Cry 4 ce poate fi activată într-un interval de 7 zile de la cumpărarea abonamentului de 12 luni.

Numărul de abonați PlayStation Plus a atins 31,5 milioane, membrii activi bucurându-se de o serie de beneficii exclusive, precum acces la modul multiplayer online pentru jocurile de PS4, două jocuri pentru consola PlayStation 4 oferite gratuit lunarii, reduceri exclusive, 10GB de stocare online pentru salvările din jocuri, dar și titluri bonus precum StarBlood Arena (PlayStation VR) sau That’s You!, primul joc de tip party quiz din gama PlayLinkiii.

Pentru mai multe informații, mergeți aici.