FIFA 18, cel mai așteptat joc video pentru fanii fotbalului, se va lansa oficial pe 29 septembrie, conform ArenaIT. Din primul trailer oficial aflăm de asemenea că va avea versiuni pentru PC, Xbox One, Xbox 360, Play Station 3, Play Station 4 si Nintendo Switch.

fifa 18 lansarea

Cel mic al meu este mare fan FIFA și a trebuit să învăț să joc, pe Xbox 360. Bine, nu sunt campion, dar îi dau niște goluri spectaculoase, gen Juventus așa. Marea schimbare pentru FIFA 18 este că vedeta principală nu mai este Lionel Messi, ci Ronaldo, o chestie de altfel de așteptat. Vedeta este pe copertă, în locul jucătorilor din anii anteriori.

Versiunea FIFA 18 pentru consola Nintendo va folosi game-engine-ul vechi, Frostbite, adică va avea mai puține detalii grafice și mișcarea e cea din jocurile anterioare. Noua variantă pe celelalte console aduce grafică mult mai bună, detalii din meci de pe teren și se va mișca mai rapid, promite Electronic Arts.

FIFA 18 va elimina modul Legende – unde foștii jucători din FIFA Ultimate Team puteau fi puși la treabă, iar acum va avea o secțiune Icons, care pare să fie același lucru. Brazilianul Ronaldo este vedeta secțiunii Icons, spre deosebire de portughezul de pe copertă 🙂

Sunt trei ediții pentru FIFA 18, respectiv varianta Standard, versiunea Ronaldo și versiunea Icon care oferă cele mai multe opțiuni.
Cei care fac pre-comandă pentru oricare versiune a jocului vor putea să-l împrumute pe Christiano Ronaldo în sesiunile Fifa Ultimate Team, dar de asemenea vor primi kit-uri speciale și premii din colecția Jumbo Premium Gold în valoare de 60 de dolari.

Membrii Electronic Arts Acces sau Origin Access vor primi pînă la zece ori de joc înainte de lansarea oficială, de pe 21 septembrie.

Lansarea primului trailer va fi la evenimentul anual Electronic Arts Play. Pentru a vedea clipul video, mergeți aici.