Jocuri de telefon: The Martian: Bring Him Home a fost lansat oficial pe 1 octombrie și este disponibil în Google Play și în AppStore. Pentru telefoanele mobile pe platforma Android dezvoltarea a fost realizată de echipa Amber, cel mai mare studio de jocuri independent din România.

the martian android game

Fox Digital Entertainment, divizia Twentieth Century Fox care dezvoltă și produce aplicații și jocuri, împreună cu dezvoltatorul Little Labs au lucrat împreună pentru a aduce jocul The Martian pe ecranele smartphone-urilor și smartwatch-urilor. Aceștia au apelat la studioul românesc Amber pentru a implementa și adapta jocul pe platforma de Android. Echipa dedicată proiectului a lucrat preț de 2 luni pentru a livra produsul care acum poate fi downloadat din Google Play Store.

Caracteristicile cheie ale jocului includ alegeri interactive care definesc șansele lui Mark de supraviețuire, sprijin știițific din partea echipei NASA care ajută jucătorul să ia cele mai bune decizii, o poveste captivantă care urmărește firul narativ al filmului, cât și al cărții și posibilitatea de a viziona trailerul filmului și de a cumpăra bilete la film prin intermediul aplicației.

Jocul pentru Android este disponibil pe Google Play Store, la prețul de 2.99 dolari – The Martian:Bring Him Home.