Am testat Blackview BV5200 Pro, un telefon ieftin, rezistent, cu o cameră foto peste medie. Puteți câștiga acest model urmărind clipul de pe canalul meu de Youtube:


Detaliile concursului sunt pe YouTube.

Pro și contra Blackview BV5200 Pro

Avantaje:

Dezavantaje:

  • se mișcă greu, uneori cu lag;
  • autonomia a fost mediocră;

Detalii tehnice Blackview BV5200 Pro

Ecran: 6.1 inch, IPS LCD, 1560×720 px, 282 ppi
Procesor: MT6765 Helio G35 (12 nm)
GPU: PowerVR GE8320
Memorie: 4GB RAM
Stocare: 64GB
Camera foto: 13 megapixeli
Selfie: 8 megapixeli
Dimensiuni: 161.6 x 77.9 x 13.7 mm
Greutate: 268 g
Baterie: 5180 mAh + 10W
OS: Android 12, Doke-OS 3.0
Tehnologii: Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0, USB Type-C, IP68/IP69K, MIL-STD-810H, FM radio, NFC, microSD
Preț: 820 lei

Dă nota ta înainte de a merge mai departe:

Acordă nota ta:
[Total: 2 Media: 4]

Impresii după testare

Este primul telefon Blackview care vine la review. Ei au descoperit singuri canalul de Youtube și s-au oferit să trimită telefonul la test. Am mai testat mai demult alte modele de telefoane rezistente. Modelul este bine realizat, arată normal, subțire și destul de ușor. Este bine protejat și pare ferit de căderi și problemele cu apa, nisipul sau praful. Camerele foto par să fie peste media telefoanelor rezistente.

Mi se pare un preț bun pentru ce oferă, nu știu alt rival care să aibă atâta tehnologie la un preț similar. Telefoanele rezistente Samsung sau Cat sunt mult mai scumpe. Chiar și ultimul Hammer Blade 3 testat de mine era mai scump. Să vă zic câte ceva despre dotări tehnice și tehnologiile foto.

Moștenind avantajele BV5200, Blackview BV5200 pro oferă câteva upgrade-uri semnificative. Cu stocarea mai mare (de la 32 GB la 64 GB), un procesor mai avansat (de la quad-core la octa-core) și un sistem de camere îmbunătățit cu senzor Sony și soluția ArcSoft. Blackview BV5200 Pro dispune de un procesor octa-core Mediatek Helio G35. Asistat de 4 GB de memorie RAM pentru o accelerare cu 20%, oferind o creștere puternică a performanței de lucru. Are opțiunea de a adăuga 1GB, 2.5GB sau chiar 3GB de RAM virtual.

Pentru a aduce fotografii mai bune utilizatorilor, Blackview a adăugat tehnologia ArcSoft și algoritmi de fotografiere de noapte și portrete avansate. Algoritmii de cameră de la ArcSoft ajută utilizatorii să profite la maximum de fotografia lor și să facă poze de calitate mai bună, în special cele cu HDR. Blackview BV5200 Pro face față în mod inteligent distorsiunii fotografiilor și restabilește fidelitatea imaginilor. Astfel, puteți captura imagini mai clare și mai bune ale peisajelor clădirilor cu telefonul. Cu un progres de 15% pe BV 5200, BV 5200 Pro reduce foarte mult deformarea fotografiei. Și vă permite să faceți fotografii de peisaj mai mari, mai clare și mai frumoase la o calitate superioară.

Când îți faci un selfie, Blackview BV5200 Pro oferă o bună reprezentare a nuanței pielii, îndepărtează petele de pe față și îți păstrează caracteristicile principale. Cu algoritmul ArcSoft actualizat, naturalețea și autenticitatea fotografiilor realizate cu BV5200 Pro este cu 15% mai mare decât BV5200 în modul Beauty.

Blackview BV5200 Pro îmbunătățește inteligent luminozitatea în zonele întunecate, în timp ce restabilește, de asemenea, detalii mai vii în zonele luminoase. Camera obține mai multe detalii cu 17% decât BV5200, atinge echilibrul între zonele luminoase și întunecate dintr-o fotografie. Pentru portrete vă menține întotdeauna în centrul fotografiei și va estompa fundalul pentru a obține cea mai bună imagine a persoanei. Creștere mare cu 16% la baza BV 5200, BV5200 Pro cu tehnologia actualizată ArcSoft Portrait estompează inteligent mai mult fundalul. Și păstrează mai multe detalii ale scenei, făcând figura centrală mai proeminentă.

BV5200 pro oferă o fotografie aproape realistă a scenelor de noapte cu obiecte luminoase și clădiri luminoase la distanță vizibile clar în fotografie. În timp ce BV5200 realizează imagini clare și luminoase pe timp de noapte, Blackview BV5200 Pro realizează imagini și mai luminoase și mai uluitoare, cu mai multe detalii în condiții de lumină scăzută.

Blackview BV5200 Pro este proiectat cu un nivel superior de durabilitate robustă pentru a supraviețui căderilor și loviturilor de zi cu zi. Între timp, este subțire de 13,65 mm și ușor de 268 g pentru a face fiecare prindere confortabilă. Vorbind despre ecran, deținând un ecran mare de 6,1 inch cu rezoluție HD+ de 720*1560, BV5200 Pro oferă o viziune mai largă și uimitoare, cu culori bogate și contrast strălucitor. Vorbind despre baterie, vine echipat cu o baterie mare de 5180 mAh, rezistă 7,5 ore pe aplicații intense, 14,1 ore de navigare pe web și 20 de ore de muzică.

Bazat pe Android 12, Doke OS 3.0 împuternicește BV5200 Pro cu performanțe inovatoare ale interfeței de utilizare pentru o eficiență mai mare și interacțiuni mai fluide. Blackview BV5200 Pro este un smartphone ușor de utilizat și de neegalat, cu multe funcții. Inclusiv buton de comandă rapidă personalizată, navigație GPS, funcție NFC, deblocare facială, dual 4G LTE sau set de instrumente utile și multe altele.

Teste benchmark

Am realizat pe telefon cam toate testele obișnuite. Nu aveam așteptări la cele de performanță, dar scorurile sunt mici. Este cam entry-level din acest punct de vedere. M-a dezamăgit un pic testul de autonomie. A scos 12,5 ore de utilizare normală, cum a venit el în cutie. Dacă apelezi la Power Saving și reduci consumatorii, rezistă vreo 15 ore, ceea ce este ok.

Vedeți mai jos testele realizate.

Camere foto

Camera foto principala este de 13 megapixeli. Senzorul foto Sony IMX258 se descurcă bine, iar algoritmii de procesare sunt buni. Pe lângă cele menționate mai sus, zic doar că poate face și o panoramă de 360 de grade. De asemenea are mod special de Noapte. Vedeți mai jos imaginile cum au ieșit din cameră. Doar că aici le-am micșorat, comprimat, pentru a le putea urca pe blog.

Concluzii Blackview BV5200 Pro

Totuși, are un preț cam mare acum.

Concurs !

Acest concurs este doar pe YouTube, nu aici.

Galerie foto