Am avut ocazia să testez Sony RDP-X50iP, un dock pentru iPhone / iPod care a reușit să bată tot ceea ce am văzut pînă acum. Am mai testat și alte accesorii, dar ăsta a reușit să dea cel mai bun (și puternic) sunet din tot ce am avut pînă acum. Am pus și un film, dar nu se aude pe înregistrare chiar totul. Vă spun că vibrau geamurile, nu mi s-a mai întâmplat asta la un accesoriu. Boxele Sony RDP-X50iP au totuși 2x 20W.

Sony RDP-X50iP

Sistemul e foarte ok. Are butoane de power, volul și extra-bass – chiar bagă un extra bass când simți nevoia. Personal, mă îngrijorează puțin sistemele tip dock, mereu mi-a fost frică să nu apăs prea tare și să se strice mufa – practic este mufa pe care se încarcă telefonul. Dar deocamdată totul a fost ok.

Un dock precum Sony RDP-X50iP este foarte ok și din altă cauză. Eu am muzica preferată deja pe iPhone. Ascult în căști când sunt pe drum, dar când ajunga acasă nu trebuie să mai fac cine știe ce – plasez telefonul în dock și gata – am muzica mea la putere maximă în living. De-asta tot zic că pe viitor vom pune telefonul într-un dock și vom lucra pe el ca la computer. Va avea tastură și mouse, dar acestea nu vor pleca niciodată de pe birou. Plus un monitor normal, genul 22 de inchi, Full HD.

Sony RDP-X50iP telecomanda

Îmi place faptul că are telecomandă. Dacă tot am pus telefonul în dock, de ce să mă chinui pînă acolo să schimb melodia? Chiar n-ar avea rost. Mai bine pac, apăs pe telecomandă. Cam atât. E păcat că nu are și tuner de radio FM, ar fi fost un produs complet. După poza cu cutia accesoriului, am pus un film să vedeți cum se aude…

Sony RDP-X50iP cutia

Bonus video: