A venit astazi la teste Nokia N900, care este impresionant la prima vedere, mult mai mult decat m-a impresionat Nokia N97 sau Toshiba TG01, HTC Magic sau altele. Pur si simplu este altfel, din poze il pot compara poate cu Motorola Droid, dar nu stiu, atata timp ca nu tin un Droid in mina…

Nokia N900 este lucrat cu grija la detalii, are un design cu mult peste N97, fiecare centimetru a fost reasezat. Slide-ul este diferit, vertical. Ecranul este mai mare, sau ca sa fiu mai exact, este mai inalt. Asta face ca imaginile si site-urile sa se vada mai bine.

Nokia N900 Interfata nu este modificata prea tare, seamana cu orice telefon Nokia, dar totul se misca mai rapid. Simti imediat ca este altceva. Camera foto este speciala, Carl Zeiss, cu capac de protectie, obiectiv mare, care permite luminii sa intre la senzor… deci clar poze mai bune.

Tastatura Qwerty are taste mai mari, mai confortabile, ce sa mai, scrii foarte usor. Ecranul tactil este un imens avans pentru Nokia, este ca zborul pe Luna dupa ani in care am zburat doar cu planorul.

Am facut cateva poze, special pentru pasionati. Deja telefonul a aparut la eMAG .