Toshiba Satellite L635-12Z este un laptop perfect pentru muncă, distracție și călătorie, fără să exceleze extraordinar în vreun domeniu. Nu este nici ultra-subțire, nici ultra-ușor, nici super-premium, dar pe de altă parte își face treaba ok, arată bine și are un preț ok. Are cam 2,1 kilograme, ecranul de 13 inchi mi s-a părut ok și are unitate optică încorporată. Core i3 la 2,53GHz, 3Gb de RAM DDR3, Windows 7 pe 64 de biți. Deci este chiar un laptop ok.

Toshiba Satellite L635

Îl poți lua la eMAG cu 2.939 lei.

Laptop Toshiba

Toshiba Satellite L635 pare succesor pentru fostul meu Toshiba, are cam aceleași dimensiuni, dar este cu 10-15% mai ușor. Am doar două chestii care nu mi-au plăcut: plasticul este și lucios pe deasupra și mie îmi dă senzația de ieftin. Iar tastatura nu are spațiile bine determinate, deci nu scrii tocmai ușor. În rest, nimic de zis, un laptop bun de luat, cu preț ok. Aveți mare grijă să activați garanția.

Toshiba Satellite L635-12Z

Noul Touchpad este un pic mai bun, iar butoanele mari îl fac ușor de folosit, în lipsa unui mouse. Bateria ține cam 3 ore, 3 ore și jumătate. Nici ea nu este un punct forte, dar este totuși relativ ok. Sistemul de sunet este mai bun decât la versiunile precedente, asta dacă vrei să asculți direct de pe laptop.

ads
Toshiba Satellite L635 boxe

Mi-a plăcut că are mufe HDMI, eSATA și de asemenea am utilizat din plin cititorul de carduri de memorie. Mă îngrijorează tendința de micșora numărul de mufe USB, prezentă la toți marii producători. Nu mi-ar place să car un accesoriu suplimentar doar ca să am mai multe mufe USB la dispoziție. Toshiba Satellite L635 are numai două mufe USB și puse una lângă alta, așa că dacă ai ceva introdus cu o mufă mai ciudată, în a doua nu mai încape nimic 🙂

Toshiba Satellite L635 detalii tehnice

Concluzii

Toshiba Satellite L635 este un laptop ușor și care are dotări tehnice de nivel mediu, va funcționa ok și ai posibilitatea să intri într-un program de garanție foarte avantajos (dacă funcționează). Prețul este bun, sigur, există câteva alternative mai accesibile, dar fie au procesoare mai vechi (performanțe reduse, consum mai mare, etc), fie au dotări similare dar sunt fără Windows, chestie pe care nu o recomand. În concluzie, Satellite L635 merită banii, este un sistem ok.

Galerie foto:
[nggallery id=167]

Toshiba Satellite L635 are un preț de 2.939 lei.