Am testat zilele astea și Vonino MusicPAD M1, un sistem multimedia bazat pe o tabletă Android, cu boxe integrate și care vine la pachet cu acces la Deezer pe 12 luni în magazinele Orange. Este un sistem all-in-one, portabil, pentru pasionați de muzică, filme și jocuri video.
Pentru concurs, citiți cu atenție articolul și cerințele – cine nu respectă pașii nu va intra în tragerea la sorți.
Update (12.01.2016): e gata tragerea la sorți.

Vonino MusicPad M1
Vonino MusicPad M1

Sistemul se poate comanda și de pe site-ul producătorului (899 lei).

Pro și contra MusicPad M1

Mi-a plăcut la acest produs:
– design-ul și realizarea;
– calitatea sunetului;
– accesul la Deezer;
– conexiune HDMI cu mufă normală, pentru TV;
– slot de carduri microSD;
– vezi rețetele Youtube direct în bucătărie;
– autonomie ok;

Rămâne de discutat:
– aș fi preferat ca tableta să fie intependentă – să o poți detașa cu slide;

Vonino MusicPad M1
Vonino MusicPad M1

Despre Vonino MusicPad M1

Am mai testat tablete cu stand, unele și cu proiector, dar aici conceptul este oarecum diferit. Vonino MusicPad M1 integrează și boxe de calitate bună și oferă acces la diverse servicii de muzică și video online, are un mâner care permite utilizarea în diverse poziții, fie pe masă sau birou, fie atârnat pe perete, cum vă place. Se poate ține și în mână sau pe genunchi când stați pe canapea.

Are un ecran tactil cu diagonala de 7 inch, cu rezoluție 600×1024 pixeli. Procesorul este quad-core la 1,2GHz, un SoC Rochchip, bazat pe Cortex-A7, cu un accelerator grafic Mali 400. Dispune de 1GB de memorie RAM și 8 GB de stocare internă, dar are slot de carduri microSD și puteți adăuga astfel conținutul de pe laptop sau telefon fără bătăi de cap. Are o cameră frontală care vă permite să comunicați prin video-chat pe Whatsapp sau Messenger, Skype sau orice alt serviciu de gen utilizați voi. Bateria integrată este de 1.600 mAh, probabil ar fi fost de preferat una mai mare, dar se descurcă ok și așa. Autonomia este de 3 ore pe video-streaming, 6 ore pe conexiunea Bluetooth și 7 ore de muzică (cu ecranul închis).

Sistemul de operare este Android 5.1 Lollipop, deci veți putea adăuga din Google Play toate jocurile video și aplicațiile favorite. Sunt acum aplicații care vă dau acces la servicii TV, la filme online și seriale, la muzică și multe altele asemenea.

Mufa de conectare HDMI normală transformă practic orice televizor vechi sau monitor LCD într-un dispozitiv smart. Pentru că MusicPad M1 se conectează la Internet prin WiFi și apoi poate să redea conținut online pe orice display. De asemenea, are în cutie o telecomandă cu care poate fi controlat de la distanță exact ca orice televizor smart. Și în plus, dacă monitorul nu are boxe, nu e problemă, pentru că are MusicPad.

Vonino MusicPad M1 (2)

Experiența cu MusicPad M1

Mi-a plăcut că nu am avut nicio problemă cu dispozitivul, de cum l-am scos din cutie totul a funcționat ok. Ecranul nu este cel mai bun din lume, dar cred că este ok pentru acest nivel de preț. Calitatea sunetului a fost bună, chiar neașteptat de ok. Abonamentul la Deezer pe un an costă vreo 85 de euro (7 euro pe lună), așa că primiți automat și acest bonus. Autonomia dispozitivului a fost ok, nu am nimic să reproșez aici. Nu mi-a plăcut faptul că are un încărcător cu mufă proprietară, nu este micro USB și asta înseamnă că ai putea avea probleme dacă strici încărcătorul oficial sau rupi cablul, am mai întâlnit situații de gen. Sper ca versiunea M2 să rezolve problemele astea: ecran mai bun, autonomie mai mare și încărcare pe microUSB.

Concluzii

Vonino Musicad M1 este un gadget interesant pentru cei pasionați de muzică, video și jocuri. Perfect pentru living, poate fi luat în bucătărie, poate fi luat în mașină, este portabil și flexibil. Dotările sunt ok, atuul său fiind calitatea sunetului și accesul la Deezer pentru un an de zile. Este un cadou interesant și cred că merită cumpărat.

Vonino MusicPad H1

Producătorul are pe site-ul său și un dispozitiv MusicPad H1, relativ similar, doar că are procesor diferit (quad-core la 1,3Ghz), iar în loc de Deezer vine cu acces la SoundCloud și Anghami, cu peste 30 de milioane de piese muzicale în catalog.  Arată similar și pun pariu că se aude la fel de bine.

Vonino MusicPad H1
Vonino MusicPad H1

Concurs

Urmați pașii din concurs pentru a intra în tragerea la sorți. Cine nu comentează în perioada de concurs sau nu parcurge toți pașii nu va intra în tragerea la sorți.

Toți trei pașii se încheie CU UN SINGUR COMENTARIU, altfel veți fi descalificați:

1) Citiți tot articolul acesta și spuneți-mi în comentariu cum vi se pare MusicPad M1.
2) Intrați pe site-ul Vonino și spuneți-mi ce alt produs v-ar mai plăcea pe post de cadou.
3) Spuneți-mi o frază despre Vonino – vă place acest brand și veți cumpăra produse de la ei?

Dacă ați parcurs toți trei pașii, mult succes cu tragerea la sorți! Concursul este activ pînă pe 10 ianurie 2016, ora 23-59.

Repet ce trebuie să conțină comentariul: o părere despre MusicPad M1, ce produse Vonino v-ar mai plăcea și ce părere aveți despre brand: veți cumpăra produse de la ei?

Succes!

Galerie foto

Te anunt pe mail de alte concursuri: