A trecut demult vremea când o companie își înregistra vânzările într-un tabel de excel și tăia chitanțe la fiecare vânzare, scrie risco.ro. Acum și cel mai prăpădit magazin alimentar are un sistem inteligent în care își înregistrează facturile și își gestionează stocurile. Tehnologia le-a făcut viață mai ușoară companiilor din comerț, iar soluțiile IT au răspuns pentru orice problemă pe care aceste companii o întâmpina.

La restaurant, ospătarul nu mai trebuie să memoreze comandă sutelor de clienți zilnic, o introduce pe o tabletă mobilă și această este imediat integrată într-un sistem complicat, care face de toate, de la gestionarea comenzilor, la gestiunea stocurilor și până la monitorizarea angajaților. Pe același principiu există și la hotel un singur sistem care administrează toate operațiunile care țin de activitatea acestuia, de la e-booking și recepție până la monitorizare ospătari și cameriste.

Totul este automatizat și sincronizat într-o perfectă armonie și vânzările cresc de ambele părți, atât pentru companiile care dezvoltă astfel de soluții inteligențe de software, cât și pentru clienții acestora.

Iată cum arătau în 2018 situațiile financiare (cifră de afaceri și profit) pentru trei companii care activează în domeniul realizării de soft la comandă!

Fondată în 1994 de un tânăr antreprenor român cu experiență în domeniul hotelier, Bit Soft SRL a dezvoltat de-a lungul anilor soluții software pentru cele mai cunoscute hoteluri din România și, recent și-a dezvoltat afacerea și pe piață de spa și wellness din țara noastră. Compania oferă clienților un sistem complet de gestiune hotelieră, vânzări și catering, soluții de e-booking, furnizând echipamentele hardware necesare (ex. imprimanta fiscală), mentenanța, suport tehnic și consultanță specializată pentru industria ospitalității.

Afacerile companiei merg ”din bine” înspre ”si mai bine” și chiar ”excelent”, înregistrând în fiecare an creșteri ale cifrei de afaceri și profitului. Chiar dacă au fost fluctuații de valoare de-a lungul timpului, cifră de afaceri a Bit Soft s-a îmbunătățit considerabil, ajungând în 2018 să fie 21,8 milioane de RON, cu 43% mai mare față de anul anterior.

 

Citește continuarea acestei analize pe site-ul lor.