Am făcut un top 5 aplicații de divertisment pentru telefonul mobil. Evident, acum pe primul loc este Tik Tok și nu putem ignora nici popularitatea YouTube. Jocurile video sunt extrem de atractive, mai ales pentru cei tineri. Dar există și alte alternative.

smartphone tiktok youtube

Top aplicații de divertisment

Telefonul mobil nu mai este folosit de foarte mult timp doar pentru a efectua apeluri și a trimite mesaje. Acum ne informăm, facem transferuri bancare și cumpărături, dar ne și distrăm. Așadar, iată câteva moduri interesante prin care te poți distra de pe telefonul mobil:

1. TikTok – Este o rețea de socializare care are o ascensiune fulminantă și a trecut deja de 1 miliard de utilizatori. Mizează în special pe clipuri scurte, iar o bună parte din conținutul platformei este unul axat pe umor. În plus, clipurile sunt destul de scurte, astfel că este o rețea tocmai bună de accesat și când nu ai foarte mult timp la dispoziție. De asemenea, algormitii TikTok țin minte genul de conținut care îți place și vei primi mereu recomandări de același tip, alături de cel al creatorilor pe care ai decis să îi urmărești. Din ce în ce mai multe nume importante au ales să facă pasul și spre TikTok, convinși de potențialul pe care această platformă îl are.

2. Pariuri sportive – O activitate tot mai populară în ultima vreme pe dispozitivele mobile este pariatul. Evenimentele sportive devin și mai interesante atunci când alegi să te distrezi pariind, deoarece nivelul de adrenalină crește. Iar secțiunea NetBet pariuri o poți accesa inclusiv de pe dispozitivele mobile, atât în browser cât și în aplicația disponibilă atât pe Android cât și pe iOS. Aici vei găsi zeci de mii de evenimente cu o mulțime de opțiuni de pariere, din fotbal, tenis, handbal, dar și din sporturi mai puțin populare precum crichet, darts sau floorball.

3. Jocuri video – Foarte mulți oameni își aleg dispozitivele mobile și în funcție de capacitatea de a rula anumite jocuri. În ultima vreme, dezvoltatorii de jocuri au lansat producții tot mai bune, care solicită resurse importante. Jocurile de pe dispozitivele mobile deja concurează cu cele de pe PlayStation sau sisteme desktop, astfel că interesul pentru ele este destul de mare, iar titluri precum Fortnite sunt un exemplu clar. Însă chiar și jocuri cu o grafică ceva mai slabă și cu un gameplay nu foarte avansat se bucură de un succes răsunător, exemple din istoria recentă fiind Minecraft ori Angry Birds. Iar Candy Crush Saga este un joc care a doborât numeroase recorduri.

4. YouTube – O altă platformă care excelează în ce privește conținutul video distractiv. Sunt o mulțime de creatori de conținut care se axează strict pe așa ceva, dar pe YouTube vei găsi și numere de stand-up comedy, înregistrările unor emisiuni de divertisment, sketch-uri și multe alte lucruri amuzante. Indiferent care ar fi preferințele tale în materie de umor, cu siguranță vei găsi pe cineva care să te facă să zâmbești. Pe de altă parte, YouTube este și o resursă importantă pentru cei care doresc să afle lucruri noi. Poți să găsești aici și reviewuri la cele mai noi gadget-uri, să descoperi lucruri noi din tutoriale sau să descoperi lumea prin vlogurile de călătorie ori prin cele istorice.

5. Aplicații de filme – Vorbim aici de Netflix, Disney+, Prime Video, HBO, dar nu numai. Poți profita de timpul liber pentru a te distra privind filme, seriale de comedie sau numere de stand-up comedy. Partea bună este că, pe Netflix spre exemplu, poți descărca anumite producții atunci când te pregătești să zbori cu avionul ori când mergi la drum lung cu autocarul ori trenul și nu vrei să folosești datele mobile. Iar pe Netflix vei găsi numere de stand-up comedy de la nume precum Kevin Hart, Dave Chappelle ori Louis C.K.