Bringo este o aplicație nouă, lansată de Ascend, compania care a realizat și Star Taxi și altele. Am citit despre ea prima dată la Victor

bringo

Ideea nu este rea, aplicația îți permite să faci cumpărături din telefon de la magazine offline, cu tot cu livrare la ușă. La o lună după lansare, realizatorii spun că este utilizată și de bărbați și de femei și 68% dintre comenzi sunt realizate după ora 16:00. Supermarketul e pe primul loc, dar se cumpără și vin, bere, dar și medicamente de la farmacie.

Serviciul de livrare este la promoție acum, costă doar 8 lei. Au în aplicație magazine precum Metro, Vinexpert sau farmaciile Dona. Promit extinderea ofertelor. Se livrează în intervalul în care magazinele sunt deschise, iar bunurile sunt la prețul din magazine, nu există adaos. Aplicația arată și durata aproximativă în care ar putea ajunge angajatul cu comanda.

Aplicația este disponibila în App Store sau Google Play. Încerc să fac un test mai târziu și poate revin pe tema asta.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!