Prietenii care au organizat anul trecut Travelers of Bucrarest, un eveniment de turism axat pe locurile interesante din capitală, au lansat acum o aplicație mobilă: Bucharest City App (disponibilă pentru iOS și Android). 

 

Bucharest City Guide

Pe scurt, pentru prima oară, capitala are și ea o aplicație care să ghideze turiștii străini, dar și pe românii care vin pentru prima dată în București. Găsiți acolo o agendă de evenimente pentru săptămâna viitoare, puteți da follow locațiilor preferate (restaurante, cafenele, ceainării, cluburi, magazine, etc.) și puteți să creați diverse colecții cu locațiile pe care să le trimiteți printr-un singur click mai departe prietenilor. De asemenea, orice utilizator autentificat prin Facebook sau Google poate răsfoi lista de followers ai unei locații, descoperind astfel noi locuri interesante și, de ce nu, poate noi prieteni.

Aplicația este gratuită, a fost creată și dezvoltată de Eventur Group în colaborare cu Eventya. Pe lângă Dragoș și Alex au lucrat la aplicație încă cinci colegi din București și 12 de la Sibiu. O să testez și eu aplicația și revin cu păreri despre ea.

Aplicația poate fi descărcată de aici: iOS sau Android.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!