Cei de la Instagram au anunțat că aplicația a depășit 1 miliard de download-uri pe Android, deși numărul de utilizatori abia a depășit 500 de milioane.

dreamstime_s_31615952-compressor

Credit foto: © Gary Arbach | Dreamstime.com – Instagram

Acuma, explicația e relativ simplă, zic eu. Oamenii mai schimbă telefoanele, pun contul lor de Instagram să încarce poze, mai au tablete pe care vor să vadă fluxul de poze, de-aia cifrele totale sunt mai mari. Uite, eu am făcut poza asta cu un Huawei P9 venit la teste. Dacă mă gândesc bine, doar anul ăsta am făcut de cel puțin 10 ori download la aplicația Instagram.

Deocamdată doar Facebook, WhatsApp și Messenger au ajuns la 1 miliard de download-uri – în total sunt cam 19 aplicații care au depășit acest prag – așa că Instagram a intrat într-un club select.

La ora actuală, conform statisticilor oficiale, există cam 1.4 miliarde de utilizatori Android, așa că oricum, cifrele de download sunt foarte mari. Dar, cum spuneam, nu toate aplicațiile descărcate sunt și active.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!