Este greu de înțeles, dar singurele știri interesante de zilele astea sunt tot despre Samsung. Celelalte companii zici că au intrat în hibernare pînă la primăvară…
note-7-apps-galaxy-s7
Sursa: Engadget

Note 7 a fost un telefon foarte îndrăgit, găsiți peste tot povești de la utilizatori, iar unii oameni refuză și acum să predea modelul înapoi chiar dacă există riscuri grave. De aceea, cei de la Samsung au lansat o actualizare care aduce o parte din aplicațiile și funcțiile Note 7 pe Galaxy S7 și S7 Edge. Deocadmdată modelul S7 Edge rămâne cea mai bună alternativă la Note 7.

Din păcate nu se poate pune tot soft-ul Note, deși cred că s-ar putea adapta partea de hardware, inclusiv pentru a comunica cu S-Pen. Deocamdată este vorba de funcțiile Always-On, care sunt mai ușor de personalizat la Note, comparat cu prima versiune Galaxy S7 / S7 Edge. Din păcate pentru Samsung, există mici incompatibilități, de exemplu pe ecranul S7 sau S7 Edge nu se afișează notificările de la aplicația de mail realizată chiar de Samsung. Desigur, eu am notificările de la e-mail dezactivate by defaut, altfel notificările ar suna non-stop. Dar se pare că unii sunt dependenți de notificările cu noi mesaje.

Samsung încearcă însă să compenseze problema Note 7 cu astfel de noutăți despre telefoane și în același timp zvonuri privind următoarele modele. Deja Galaxy S8 arată bine în primele zvonuri. Sunt curios dacă vor face însă pasul recomandat de unii, respectiv să aducă S-Pen pe Galaxy S și să renunțe de tot la linia Note. Eu personal nu aș renunța la o serie de succes pentru un model cu probleme, dar eu nu sunt Samsung.

O să revin azi cu o altă știre despre Samsung, sunt două noutăți interesante, care nu merită trecute cu vederea. De-asta spun, Samsung merge mai departe și cred că, în ciuda faptului că au avut probleme cu Note, vânzările per-total vor fi bune în continuare.