Asus a prezentat sub brandul de gaming Republic of Gamers (ROG) noul laptop de gaming Zephyrus, alături de alte produse special realizate pentru jocuri video. ROG Zephyrus este acum cel mai subțire laptop de gaming din lume.

asus rog zephyrus

Asus ROG Zephyrus vine cu cea de a șaptea generație de procesoare Intel Core i7 (Kaby Lake) și plăcile grafice Nvidia GeForce GTX 1080. Deja din fabrică are Windows 10 Creators Update, care îmbunătățește performanța calculatoarelor de gaming prin noul Game Mode, facilitând streamingul prin serviciul Beam de la Microsoft.

Având o grosime de numai 17,9 mm și o greutate de 2,24 kg, Asus ROG Zephyrus este suficient de ușor pentru a fi transportat oriunde. Beneficiind de configurații cu procesoare Intel Core i7-7700HQ și grafică Nvidia GeForce GTX 1080, Zephyrus poate rula jocuri la rezoluție 4K. Poate fi echipat cu 24GB de memorie RAM DDR4-2400. Datele sunt stocate pe SSD-uri NVMe, capabile să transfere până la 3500 MB/s, cu capacități de până la 1TB, fiind pregătite pentru cele mai populare jocuri video actuale și cele viitoare.

Asus ROG Zephyrus are un display de 15,6 inch, cu tehnologie Nvidia G-Sync, care rulează la o frecvență de 120Hz. Oferă o serie de conectori – patru porturi USB 3.1 Type A Gen 1, portul Type-C reversibil, DisplayPort și HDMI 2.0 . Utilizatorii pot conecta la laptop căștile VR și controlerele aferente, bucurându-se de realitatea virtuală. Un cititor de carduri SD facilitează transferul fotografiilor realizate cu aparatele foto DSLR, ușurând munca pasionaților de fotografie.

Alături de cel mai subțire laptop de gaming din lume, Asus a prezentat o serie de produse noi: ROG Scar Edition, un laptop de gaming complet nou care oferă un număr ridicat de cadre pe secundă în jocurile de top grație graficii Nvidia GeForce GTX din seria 10 și ROG Strix Hero Edition, un portabil de gaming construit pentru eroii MOBA.

Plăcile de bază cu chipset X299 și monitoarele de gaming au completat portofoliul de produse expuse. Plăcile ROG Rampage VI Extreme și ROG Rampage VI Apex sunt destinate celor care vor să rămână în top, abordând cu mult curaj confruntările din cele mai pretențioase jocuri.

Asus ROG Swift PG35VQ este un nou monitor curbat, cu diagonala de 35 de inci și rezoluție 3440×1440 HDR, cu o rată de refresh de 200MHz și tehnologie Nvidia G-SYNC, în timp ce monitorul de gaming Asus PG27UQ HDR este primul model ce oferă simultan o rezoluție 4K UHD la o rată de refresh de 200Hz, furnizând o experiență de gaming cu adevărat impresionantă.

Nu am la ora actuală informații despre preț.