Asus a anunțat oficial deschiderea celui mai lung turneu offline de gaming din România, în perioada 10 martie – 2 aprilie 2017, în Plaza Mall București. Pasionații de gaming din capitală și nu numai, sunt așteptați să testeze cele mai puternice sisteme Asus ROG și să participe la turneele de CS:GO, FIFA și Hearthstone. Cei mai buni dintre aceștia vor fi premiați cu rucsacuri ROG Shuttle, căști Cerberus și tastaturi ASUS GK100.

Prima zi a turneului va consta în sesiuni de gaming deschise tuturor, iar sâmbătă, 11 martie 2017 se va da startul turneului de FIFA. Evenimentul va fi completat de consursul de Cosplay, ce va reuni pe podiumul amplasat în Plaza Mall cele mai detaliate costume inspirate din jocuri. Competițiile de gaming se vor desfășura pe calculatoarele Asus ROG G20 echipate cu procesoare Intel Core i7 și monitoarele Asus MG248Q. Tot în cadrul acestui eveniment vor fi expuse pentru public cele mai noi sisteme de gaming de la ASUS cum ar fi: ROG G752VS, ROG G20CL, ROG GT51CH, ROG GR8 II, monitoarele PG258Q, PG348Q, MG279H și multe altele.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!