Asus a anunțat azi Vivobook 13 Slate OLED (T3300). Este un dispozitiv „cu de toate” laptop cu tastatură detașabilă, ecran OLED de 13,3 inch, creion digital și tot ce trebuie.

Vivobook 13 Slate OLED T3300

Asus VivoBook 12 Slate OLED

Asus Vivobook 13 Slate OLED este un dispozitiv 2 în 1 cu Windows 11. Are tastatură detașabilă și ecran de 13,3 inch. Este gândit să fie flexibil, atât pentru muncă, cât și pentru divertisment. Vine cu un stand cu cover integrat și balama care permite deschiderea la 170°. Există, de asemenea, un stilou digital Asus Pen 2.0 care se poate păstra într-un suport magnetic pentru a fi mereu la îndemână. Acest laptop „bun la toate” se descurcă la fel de bine atât în modul normal, cât și în cel portret, cu sau fără tastatură. Este posibilă scrierea sau desenarea, tastarea și vizionarea din orice unghi, în orice mediu.

Cu prilejul evenimentului de lansare online, Nicole Dezen, Corporate Vice President, Device Partner Sales, Microsoft Corp, a declarat: „Windows 11 le oferă utilizatorilor cele mai bune experiențe în productivitate, jocuri ocazionale și divertisment, iar Asus Vivobook 13 Slate OLED le oferă pe toate.”

ads

Pe parcursul anului 2022, Vivobook 13 Slate OLED va fi disponibil în mai multe ediții unice, inclusiv două ediții Artist. Acestea sunt concepute în colaborare cu artiștii Steven Harrington și Philip Colbert.

Proiectat pentru divertisment

Vivobook 13 Slate OLED este proiectat pentru divertisment. Ecranul său tactil OLED Dolby Vision este capabil să afișeze 1,07 miliarde de nuanțe de culori. Are un raport de 16:9, oferind o vizualizare pe tot ecranul atunci când sunt vizionate filme și emisiuni TV – spre deosebire de un ecran 16:10 sau 4:3. De asemenea, este validat PANTONE acoperind 100% gama de culori DCI-P3 de calitate cinematografică. Este certificat DisplayHDR True Black 500 pentru nuanțele de negru pur și alb strălucitor. Împreună cu rata de contrast de 1.000.000:1, ecranul va scoate în evidență fiecare detaliu. Acest panou OLED are un timp de răspuns rapid de 0,2 milisecunde și oferă o protecție îmbunătățită pentru vedere, cu o cantitate de lumină albastră mai scăzută în mod natural – cu până la 70 % mai redusă față de cea emisă de un afișaj LCD – pentru o protecție a ochilor certificată de TÜV Rheinland.

Puternicul sistem audio Dolby Atmos cu patru difuzoare completează experiența captivantă de divertisment. Un amplificator inteligent redă sunetul la nivelul maxim posibil – de până la 3,5 ori mai tare decât cu un amplificator standard – fără distorsiuni și menținând în siguranță membrana difuzoarelor.

Cum streaming-ul video și jocurile din cloud au nevoie de conexiuni rapide și fără întreruperi, dispozitivul integrează WiFi 6, cu suportul tehnologiei Asus WiFi Master pentru o conectivitate mai stabilă și mai fiabilă. Utilizatorii pot profita de aceste beneficii în cadrul unui abonament Xbox® Game Pass Ultimate gratuit pentru o lună, disponibil odată cu achiziția unui Vivobook 13 Slate OLED3.

Notează sau schițează orice idee creativă

Divertismentul nu trebuie să fie întotdeauna pasiv, iar Vivobook 13 Slate OLED facilitează urmărirea hobby-urilor și a intereselor creative cu ajutorul ecranului tactil și a stiloului digital Asus Pen 2.0 de înaltă precizie. Compatibil cu protocolul Microsoft Pen 2.0, acest stilou digital păstrat într-un suport magnetic este mereu gata pentru a scrie, a desena sau a adnota, recunoscând 4096 de niveluri de presiune și având o rată de eșantionare de 266 Hz. Cele patru vârfuri interschimbabile ale stiloului au texturi diferite care imită creioanele 2H, H, HB și HB, oferind o senzație cu adevărat naturală pentru schițare și desen. Încărcarea este ușoară prin intermediul oricărui încărcător USB-C, iar atunci când este asociat prin Bluetooth, un buton special oferă funcții intuitive cu un singur click, precum realizarea de capturi de ecran sau navigarea la pagina următoare a unei prezentări. Asus Pen 2.0 este perfect pentru a profita de abonamentul Adobe Creative Cloud, care include o lună de acces gratuit la toate aplicațiile creative Adobe.

Când e vorba de muncă, Vivobook 13 Slate OLED excelează în productivitatea mobilă. Trebuie doar atașată tastatura de dimensiune completă și este gata să treacă cu brio task-uri serioase. Tastatura cu prindere magnetică are tastele distanțate la 19,05 mm pentru o tastare confortabilă – la fel ca o tastatură standard de birou – iar cursă lor este lungă de 1,4 mm. Capacele de taste bombate sporesc, de asemenea, confortul în vârful degetelor. Touchpad-ul foarte spațios este proiectat pentru o reacție promptă și o precizie maximă, stratul special cu care e acoperit oferind o senzație tactilă fină.

Performanța este furnizată de procesorul Intel quad-core de 3,3 GHz și de componentele superioare, ce includ stocare până la 256 GB PCIe Gen 3.0 x4 SSD și până la 8 GB de memorie RAM rapidă LPDDR4X. În plus, tehnologia Intel Bridge permite ca orice aplicație Android să ruleze pe Windows 11, deschizând posibilități noi de productivitate și divertisment.

Pentru conectarea dispozitivelor USB sau căștilor, ori pentru transferul de fișiere, laptopul are pregătite două porturi USB-C, un conector audio jack și un cititor de carduri microSD. Iar pentru o autentificare rapidă cu o singură atingere, dispune de un senzor de amprentă – disponibil opțional pe butonul de pornire.

Încărcarea bateriei de 50 Wh este cât se poate de ușoară. Facilitatea USB-C Easy Charge îi permite reîncărcarea de la un powerbank sau de la rețea cu aproape orice încărcător USB-C. Adaptorul inclus în pachet va încărca bateria laptopului până la 60% în doar 39 de minute5, astfel încât nu va pune utilizatorul să aștepte.

Nimic nu este mai deranjant decât apelurile video neclare și cu zgomot. De aceea, Vivobook 13 Slate OLED dispune de două camere – una de 5 MP în față pentru apeluri video clare și alta pe spate de 13 MP pentru fotografii sau videoclipuri excelente. Tehnologia AI Noise-Canceling Audio face ca vocile să fie cât se poate de clare în timpul ședințelor online, chiar și atunci când sunt mai multe persoane în cameră.

Edițiile „Artist”

Pe lângă modelul standard, Vivobook 13 Slate OLED va fi disponibil și în două ediții interesante și exclusive Artist. La începutul anului 2022 vor fi disponibile două ediții Artist, concepute în colaborare cu artiștii Steven Harrington și Philip Colbert. Steven Harrington este un artist contemporan californian, iar ediția sa Artist oferă un design unic inspirat de operele sale unice și excentrice. Ediția Philip Colbert Artist va aduce abordarea suprarealistă a artistului contemporan londonez.

Toate edițiile speciale includ un suport special cu cover, un wallpaper, o cutie specială, o husă, o tastatură, o carcasă solidă cu copertă și autocolante pentru tastatură. Philip Colbert Artist Edition vine, de asemenea, cu o pereche de șireturi în ediție limitată. Fiecare ediție standard Vivobook 13 Slate OLED conține în pachet o tastatură, un suport cu cover și un Asus Pen 2.0.

Specificații tehnice ASUS Vivobook 13 Slate OLED (T3300KA)

CPU: Procesor Quad-core Intel Pentium Silver N6000, până la 3,3GHz
Ecran: 13.3” FHD OLED (1920×1080), 16:9, 550 niți , 100% DCI-P3; Dolby Vision
OS: Windows 11 Pro / Windows 11 Home / Windows 11 Home
Memorie: 4 / 8 GB LPDDR4x
Stocare:  128 GB eMMC, 128 GB / 256 GB SSD
Conectivitate: WiFi 6, Bluetooth 5.2
Camere foto: 5M selfie,  13M pe spate
Porturi: I/O 2 x USB 3.2 Gen 2 Type-C, 1 x 3.5 mm combo audio jack, 1 x citator de carduri microSD
Baterie: Baterie de 50 Wh cu 3 celule litiu-polimer
Dimensiuni: 309,9 x 190 x 7,9 mm
Greutate: 785 grame